X

Yhteensopivat toimintamallit asuinrakentamiseen

Asuinrakennusten rakentaminen betonisista valmisosista on nopeaa, laadukasta ja kustannustehokasta ja se onkin ylivoimaisesti yleisin tapa Suomessa rakentaa kerrostaloja. Lujabetonilla tuotteiden valmistaminen tehdasolosuhteissa mahdollistaa laadukkaat seinäpinnat ja nopean rakentamisen etenemisen.

Lujabetonin laajasta ja monipuolisesta elementtivalikoimasta saat kaikki tarvitsemasi ratkaisut ammattimaiseen asuinrakentamiseen. Monipuolisen tuotevalikoiman ja rakennukseen tarvittavat valmisosat yhdeltä toimittajalta aina perustuspaalutuksesta lattioihin, huoneistojen välisiin seiniin, julkisivuihin, parvekkeisiin, hissikuiluihin ja hormielementteihin saakka. Näyttävät ja saumattomat julkisivuratkaisut syntyvät Lujabetonin Luja-rappausmenetelmällä ja nykyaikaiset ja alan trendejä mukailevat julkisivutyypit mm. sileät ja profiloidut betonipinnat, hienopestyt rouhepinnat, tiililaatta- klinkkerilaatta- ja luonnonkivipinnat sekä graafinen betoni on kaikki saatavilla kauttamme.

Seuraamme tiiviisti kohdetilannetta ja sovitamme tehdaskapasiteetin aina kohdekohtaisesti. Toimitamme laadukkaita kokonaisratkaisuja rakennusliikkeille sekä kehitämme järjestelmiämme jatkuvasti asiakastarpeiden perusteella.

Ratkaisuun liittyviä tuotteita

Luja-hormielementti

Luja-hormielementti soveltuu käytettäväksi sekä elementti- että paikallavalurakenteiden kanssa.

Lue lisää

Luja-rappauselementti

Luja-rappaus on Lujabetonin kehittämä saumaton julkisivutekniikka, joka antaa rakennuttajille ja arkkitehdeille mahdollisuuden näyttäviin julkisivuihin. Tässä yhdistyvät niin perinteisen kuin uudemmankin elementtitekniikan parhaat puolet.

Lue lisää

Julkisivut

Julkisivumateriaalina betoni on omaa luokkaansa; teknisesti toimiva ja pitkään arvonsa säilyttävä. Sen lukuisat pintavaihtoehdot antavat valinnan vapautta.

Lue lisää

Referenssikohteita

2024 Espoo

As Oy Espoon Kellovasara

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme vuonna 2023 hankkeen Lujabetoni Luja-Superlaatat ja ontelolaatat. Superlaattoja 100 kappaletta ja 1582 neliötä. Ontelolaattoja 157 kappaletta ja 1218 neliötä.
2024 Helsinki

As Oy Rullakkokuja 14

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme vuonna 2023 hankkeen molempiin rakennuksiin Lujabetonin Luja-Superlaattoja. Toimitus sisälsi Superlaattoja yli 5 000 neliötä ja 343 kappaletta lattialämmitysputkilla ja kaatovalulaatoilla.
2023 Espoo

As Oy Segersveninkatu 6

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme hankkeeseen vuoden 2022 aikana Lujabetonin Superlaattoja yli 4 000 neliötä ja 344 kappaletta kaatovalulaattoineen.
2024 Helsinki

As Oy Helsingin Särkiniemenpuisto

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

“Toimitimme hankkeeseen vuosien 2022 ja 2023 aikana hankkeen välipohjarakenteet Luja-Superlaatoilla. Superlaattatoimituksemme sisälsi integroidun lattialämmityksen, kylpyhuoneiden kaatovalut sekä integroidut parveke-elementit. Taloteknisistä rakennuselementeistämme toimitustamme täydensi Luja-hormielementit. Toimituksen kokonaislaajuus oli 850 kpl betonielementtiä. “
2023 Espoo

As Oy Espoon Kartanonpiha ja Kartanonlehto

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme hankkeeseen vuosien 2022 ja 2023 aikana välipohjarakenteet Luja-Superlaattoina. Laatoissa oli tehdasasenteinen integroitu lattialämmitys sekä kylpyhuoneiden tekniikka kaatovaluineen.
2024 Espoo

TA Peijinkatu 1-2

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme hankkeeseen vuoden 2022 aikana kattavasti asuntorakentamisen tuotteitamme. Toimitettujen elementtien lukumäärä oli liki 4000 kpl. Ulkoseinät koostuivat lähinnä paksurappauselementeistä ja sisäkuorielementeistä. Toimitukseen sisältyi myös perinteisempiä rakennuselementtejä kuten parveke-elementit, kuorielementit, väliseinäelementit, tasolaatat, ontelolaatat ja Luja-hormielementit.
2023 Espoo

Suvela Kirstinharjun kortteli

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme hankkeeseen Firalle vuoden 2021 aikana kattavasti asuntorakentamisen tuotteitamme. Toimitettujen elementtien lukumäärä oli liki 3000 kpl. Ulkoseinät koostuivat lähinnä paksurappauselementeistä ja sisäkuorielementeistä. Toimitukseen sisältyi myös perinteisempiä rakennuselementtejä kuten parveke-elementit, kuorielementit, väliseinäelementit, tasolaatat, ontelolaatat ja Luja-hormielementit. Paksurappauselementtien työmaarappaus sisältyi myös toimitukseemme.
2023 Järvenpää

Järvenpään Taidekortteli

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Luja-Superkerrostalo -toimitus, jossa ikkunat ja parvekeovet kiinnitettiin valmiiksi tehtaalla. Julkisivut ovat osin valkobetonia, osien tehdasmaalattuja. Toimituksen Luja-Superlaattoihin on integroitu ulokeparvekkeet, lattialämmitys sekä kylpyhuonemodulit. Toimitukseen sisältyi myös ns. taide-elementti graafisesta betonista. Kohde on saanut neljä tähteä RTS-luokituksessa.

2021 Tuusula

KOy Kauppaholvi

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

KOy Tuusulan Kauppaholvi on ARA 10v. yhtiö, jonka omistaa Kiinteistö Oy M2-kodit.

Toimitimme hankkeeseen Riisula-Rakennukselle vuoden 2021 aikana kohteen kaikki betonielementit asennettuna ja valettuina.

Lue lisää
2021-2022 Helsinki

As Oy Vallilan Monumentti

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme Pohjola-Rakennukselle  vuoden 2021 aikana kohteen kantavat sekä talotekniset rakennuselementit.

Lue lisää
2021-2022 Tampere

As Oy Tampere Puuvillatehtaankatu 6 & Näsijärvenkatu 3

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme näihin kerrostaloihin vuosien 2021 ja 2022 aikana Lujatalolle todella kattavasti rakennuselementtejä. Toimitettujen elementtien määrä oli liki 3800kpl.

Lue lisää
2021 Kerava

As Oy Palopellonniitty 6 D

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme Vartelle vuoden 2021 aikana kohteen rakennuselementit.

Lue lisää
2021 Espoo

As Oy Espoon Sykloni

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme tähän 12-kerroksisiin kerrostaloon Lujatalolle todella kattavasti rakennuselementtejä. Toimituksemme sisälsi muun muassa sokkelielementit, ontelo- ja kuorilaatat, kuorielementit, väliseinäelementit sekä hissikuiluelementit, tasolaatat, parveke-elementit, valkobetoniset ja paksurapatut sekä muut perinteisemmät Sandwich- elementit.

2021 Kerava

As Oy Virrenkulma Kerava

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme hankkeeseen vuosien 2020 ja 2021 aikana todella monipuolisesti asuntorakentamisen tuotteitamme.

Toimituksemme sisälsi taloteknisen tuoteperheemme Luja-Superlaatat sekä Luja-hormielementit. Ulkoseinät koostuivat pääosin paksurappauselementeistä, joiden työmaarappaukset sisältyivät toimitukseen. Toimitimme hankkeeseen myös väliseinäelementit, tasolaatat, sokkelielementit, hissikuiluelementit, sekä parveke-elementit. Asiakkaananmme hankkeessa oli Jalon Uusimaa Oy.

2021 Valkeakoski

As Oy Valkeakosken Salonkadun Wilhelmi

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme Keski-Hämeen Rakennukselle vuosien 2021 ja 2022 aikana hankkeen sokkelielementit, ontelo- ja kuorilaatat, kuorielementit, väliseinäelementit, tasolaatat, parveke-elementit, sisäkuorielementit sekä rappauselementit työmaarappauksineen.

 

2021 Porvoo

As Oy Porvoon Räystäspääsky

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme hankkeeseen Jalon Uusimaalle vuoden 2021 aikana kattavasti asuntorakentamisen tuotteitamme.

Kokonaistoimituksemme sisälsi mm. taloteknisistä rakennuselementeistämme Luja-Superlaatat ja Luja-hormielementit. Ulkoseinät koostuivat tiililaatta- ja maalausalustapintaisista SW-elementeistä sekä paksurappauselementeistä. Myös paksurappauselementtien työmaarappaus kuului toimitukseemme. Toimitukseen sisältyi myös perinteisempiä rakennuselementtejä kuten sokkelielementit, pilarit, parveke-elementit, kuorielementit, väliseinäelementit ja tasolaatat.

2020-2021 Tampere

As Oy Joutsenpuisto

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme hankkeeseen Lujatalolle vuosien 2020 ja 2021 aikana kohteeseen kattavasti asuntorakentamisen elementtituotteita. Toimituksemme sisälsi taloteknisen tuoteperheemme Luja-Superlaatat sekä Luja-hormielementit. Ulkoseinät koostuivat pääosin valkobetonisista, tiilipintaisista sekä graafisista elementeistä. Toimitimme hankkeeseen myös väliseinäelementit, tasolaatat, sokkelielementit, hissikuiluelementit,  sekä parveke-elementit.

2021 Vantaa

As Oy Ruukkupolku 14, Pohjoinen kortteli

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

Toimitimme hankkeeseen Firalle vuoden 2021 aikana kattavasti asuntorakentamisen tuotteitamme sekä lisäksi perinteisempiä runkoelementtejä palkkien, pilareiden ja järeämpien ontelolaattojen muodossa.

Lue lisää
2020 Vantaa

As Oy Tikkurilan Ensimmäinen

Elementtitoimitus sis. Luja-hormielementit ja Luja-Superlaatat

Toimitussisältö

Lujabetoni toimitti Tikkurilan keskustaan rakenteilla olevaan kortteliprojektiin asunto-osakeyhtiö Tikkurilan Ensimmäiseen Luja-Superlaatat ja Luja-hormielementit. Hankkeen rakentajana toimi SRV Oy.

Superlaatta-toimitus koostui välipohjalaatoista joiden kylpyhuoneosuudet varusteltiin sähköisellä mukavuuslattialämmityksellä, viemäröinnillä kaivoineen sekä tehtaalla valetulla kaatolattialla. Ulokeparvekkeiden työmaa-asennusta tehostettiin Superlaattoihin tehtaalla asennetuilla momenttiraudoitteilla sekä ulokeparvekkeiden asennusvarauksilla.

  • Asuntoja 53 kpl
  • Liiketiloja 3 kpl
  • Tilavuus 11 745 rm3
  • Bruttoala 3570 bm3

SRV Oy:n työpäällikkö Pasi Arpiainen:
“On hyvä, että uusia rakentamisen ratkaisuja kehitetään. Kokemukset Luja-Superlaatasta tämän hankkeen osalta ovat hyvät ja toimitukset sujuivat ongelmitta.”

2020 Turku

As Oy Turun Löytöretkeilijä

Elementtitoimitus sis. Luja-Superlaatat

Toimitussisältö

Järjestyksessään toiseen Mangrove Oy:n Luja-Superlaatalla toteuttamaan hankkeeseen toimitettiin laaja valikoima elementtejä kahdelta Lujabetonin tehtaalta; julkisivut, väliseinät, massiivilaatat, ontelolaatat ja Luja-Superlaatat.

Superlaattatoimitus koostui välipohjalaatoista joiden kylpyhuoneosuudet varusteltiin vesikiertoisella lattialämmityksellä, viemäröinnillä kaivoineen sekä tehtaalla valetulla kaatolattialla. Myös muut asuintilojen Superlaatat varustettiin tehdasasenteisella lattialämmitysputkituksella.

2020 - 2021 Vantaa

As Oy Vantaan Viidakkokissa ja As Oy Vantaan Metsäkissa

Elementtitoimitus, Luja-hormielementit ja Luja-Superlaatat

Toimitussisältö

Vantaan Asolaan rakennettavan kerrostaloprojektin ensimmäiseen vaiheeseen toimitetaan laaja valikoima Lujabetonin elementtituotteita: julkisivut, väliseinät, massiivilaatat, pilarit, ontelo- ja kuorilaatat, Luja-hormielementit ja yhdessä taloista myös Luja-Superlaatat.

Superlaattatoimitukseen sisältyy ala- ja välipohjalaatat. Välipohjalaatat sisältävät kylpyhuoneosuudet jotka on varusteltu sähköisellä mukavuuslattialämmityksellä, viemäröinnillä kaivoineen sekä tehtaalla valetulla kaatolattialla. Muiden asuintilojen Superlaattoihin asennetaan tehtaalla putkitukset vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Alapohjan Superlaatat toimitetaan tehtaalla eristettynä.

Rakentaja: Lujatalo Oy

2020 Tampere

As Oy Tampereen Kaupin Kotipesä

Luja-Superlaatat

Toimitussisältö

Tampereen Kaupin Puistokortteliin 2020-2021 rakennettavaan kerrostaloprojektiin toimitettiin ala- ja välipohjan Luja-Superlaatat.

Lue lisää
2019 Kerava

KOy Terhikki

Elementtitoimitus, sis. Luja-Superlaatat

Toimitussisältö

Kiinteistö Oy Nikkarinkruunun rakennuttamaan hankkeeseen toimitettiin laaja valikoima elementtejä neljältä eri Lujabetonin tehtaalta:
julkisivut, väliseinät, hissikuiluelementit, massiivilaatat, ontelolaatat ja
Luja-Superlaatat.

Superlaattatoimitus koostui väli- ja alapohjalaatoista. Välipohjalaattojen kylpyhuoneosuudet varusteltiin sähköisellä mukavuuslattialämmityksellä, viemäröinnillä kaivoineen sekä tehtaalla valetulla kaatolattialla. Alapohjan Superlaatat toimitettiin eristettynä.

Asiakas: Jalon Uusimaa Oy

Kysy lisää

  • Lohko

  • Lohko

  • Lohko

Keräämme tällä lomakkeella yhteystietoja siksi, että voimme toimittaa tilaajalle hänen haluamansa tiedon. Tietoja säilytetään Luja-yhtiöiden Lujabetonin markkinoinnin hallinnoimassa henkilörekisterissä niin kauan kunnes asia on hoidettu. Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin tarkastusoikeus ja tietojen päivitys:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö voidaan lähettää rekisteristä vastaaville yhteyshenkilöille lomakkeella, joka sijaitsee osoitteessa www.luja.fi/gdpr.

Lisää Lujan tietosuojasta www.luja.fi/gdpr