X

Starkast inom betong

Det ledande företaget inom betongbranschen i Finland

Lujabetoni grundades för 70 år sedan och drivs idag av den tredje generationen av samma familj. Vår årsomsättning är över 205 miljoner euro och vi sysselsätter 900 personer inom betong. Vi finns i Finland och Sverige med 27 fabriker.

Expert på betongkonstruktion i de mest krävande förhållanden

I det hårda nordiska klimatet måste byggverksamhetens kvalitet och effektivitet vara hög. Klimatet med kraftiga årstidsväxlingar från + 30 C ned till -40 C innebär stora utmaningar för byggmaterialet. Detta klimat och hårt arbete har byggt Lujabetonis kompetens som gör företaget till en pionjär inom olika betongprodukter och tillverkningstekniker.

Innovation tillsammans med våra kunder

Genom hela vår historia har vi utvecklat helhetslösningar som förenklar och effektiviserar våra kunders processer inom betongkonstruktion. Vi är stolta över vår precision i fråga om leveranser och vår höga kvalitet. Vi har utvecklat flera banbrytande betonglösningar för byggande av bostäder, företagsbyggnader och offentliga byggnader samt för infrastruktur och jordbrukskonstruktioner.

Den bästa personalen

Vår största tillgång är vår kunniga personal. Vi utbildar kontinuerligt vår personal och investerar i våra medarbetare. Vi har ett förstklassigt rykte som arbetsgivare, vilket flera enkäter och topplaceringar inom finska branschundersökningar bevisar.

Lujabetoni bedriver även verksamhet i Sverige och Ryssland

Lujabetoni bedriver internationell verksamhet i Sverige och Ryssland. I Sverige tillverkar vi fabriksbetong och prefabricerade element. I Ryssland tillverkar vi fabriksbetong. Vi importerar även cement internationellt till Finland via vårt koncernbolag Scandinavian Cement Oy.