X

Lujabetoni on tuonut markkinoille vähähiiliset seinäelementit, ontelo- ja tasolaatat, julkisivuelementit, ripalaatat, teräsbetonipilarit ja -palkit, sekä jännebetonipalkit, joiden hiilijalanjälki on jopa 40 % pienempi kuin normaaleilla betonielementeillä.

Lujabetonilla tehdään jatkuvasti kehitystyötä hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja vähähiilisyyteen pyrkiminen on osa yrityksen jokapäiväistä toimintaa.

Seinäelementtien ja ontelolaattojen osalta vähähiilisyyteen päästään tuotteiden betonireseptien muutoksilla ja moderneilla teollisuuden sivuvirtoihin perustuvilla sideaineilla. Myös prosessitekniikkaa on kehitetty betonielementtien lämpöoptimoinnin osalta kovettumisvaiheessa. Tuotteet ovat laadultaan vastaavia kuin ns. normaalilla elementtibetonilla valmistetut.

Lujabetonin vähähiilibetonin kehitystyötä on viety eteenpäin oman, osaavan kehitysorganisaation toimesta ja betonin varhaislujuuksien kehittymistä on testattu yhteistyössä eri lisäainevalmistajien kanssa.

Lujabetonin vähähiilisillä elementeillä on BY-Vähähiilisyysluokitus. Saat meiltä tuotteitamme GWP.REF – GWP.70 -luokissa, tehtaista ja elementeistä riippuen. Nettisivuiltamme löydät ajankohtaiset sertifikaatit tehtaittain. BY-Vähähiilisyysluokituksesta voit lukea lisää täältä.

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää!

Nummela, Sami

Myyntijohtaja Elementtiyksikkö

044 585 2481
[javascript protected email address]

Forss, Aaro

Aluemyyntipäällikkö Asunnot Etelä-Suomi

044 585 2106
[javascript protected email address]

Soronen, Samuli

Aluemyyntipäällikkö Toimitilat Etelä-Suomi

044 585 2231
[javascript protected email address]

Rissanen, Ari

Aluemyyntipäällikkö Rakennuselementit, Keski- ja Pohjois- Suomi

044 585 2301
[javascript protected email address]

Yhdessä vihreää tulevaisuutta rakentamassa

Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisesti toimialan parhaita ratkaisuja vähähiiliseen betonirakentamiseen ja ratkaista betonituotteiden CO2-päästöhaasteet. Haluamme toimia koko kestävän kehityksen kentässä rakennusalan kärkiyritysten joukossa siten, että minimoimme toimintamme haitalliset ympäristövaikutukset kattaen tuotteiden ja palveluiden koko arvoketjun ja elinkaaren.

Tutustu ympäristötavoitteisiimme