X

Oman kodin rakentajan palveluksessa

Oman kodin rakentajalle tarjoamamme ratkaisut ovat laadukkaita ja edullisia.

Luja-pienpaalu on suunniteltu alunperin omakotitalojen ja muiden pienrakennusten paaluperustukseen, mutta tietoisuuden lisääntyessä sopivia käyttökohteita on löytynyt valtavasti lisää. Luja-pienpaalulla rakennat turvalliset ja kestävät talon perustukset – kuin kalliolle rakentaisit.

Luja-kivisydän on Lujabetonin kehittämä täysin uudenlainen valmisosaratkaisu kivitalorakentamiseen. Rappausvalmisosiin perustuva rakenne yhdistää perinteisen betonielementin ja modernin rappaustekniikan parhaat puolet.

Myös valmisbetonin toimitukset kuuluvat Lujabetonin tarjoamiin rakentamisen ratkaisuihin oman kodin rakentajalle. Valmisbetonia lähtee tehtaalta asiakkaalle niin pieniin kuin suuriin kohteisiin oikeanlaisella betonipalvelukalustolla.

Ratkaisuun liittyvät tuotteet

  • Luja-pienpaalutus
  • Luja-kivisydän (elementeistä)
  • valmisbetonit

Ratkaisuun liittyviä tuotteita

Valmisbetonit

Lujabetoni tarjoaa oman talon rakentajalle laajan valikoiman erilaisia valmisbetoneita. Omakotirakentaja käyttää betonia yleisimmin rakennuksien perustuksien sekä maanvaraisten lattioiden rakennusmateriaalina.
Neuvonta on maksuton osa palveluamme ja sitä kannattaakin hyödyntää jo projektin alkumetreillä.

Lue lisää

Referenssikohteita

Kysy lisää

  • Lohko

  • Lohko

  • Lohko

Keräämme tällä lomakkeella yhteystietoja siksi, että voimme toimittaa tilaajalle hänen haluamansa tiedon. Tietoja säilytetään Luja-yhtiöiden Lujabetonin markkinoinnin hallinnoimassa henkilörekisterissä niin kauan kunnes asia on hoidettu. Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin tarkastusoikeus ja tietojen päivitys:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö voidaan lähettää rekisteristä vastaaville yhteyshenkilöille lomakkeella, joka sijaitsee osoitteessa www.luja.fi/gdpr.

Lisää Lujan tietosuojasta www.luja.fi/gdpr