X

Vahvin betoniosaaja

Lujabetoni Oy on yli 65-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Meillä on toimialan laajin tuotevalikoima ja kykenemme toimittamaan ainoana toimijana Suomessa kaikki betonirakentamisen ratkaisut.

Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa.
Liikevaihtomme on 211 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 800 betoniammattilaista.
Lujabetonilla on Suomessa 23 elementti-, valmisbetoni- ja betonituotetehdasta.
Lisäksi Ruotsissa on 4 tehdasta.

Asiakasohjautuva kehitystyö

Yksi tärkeimmistä menestyksemme avaimista on kehityshakuisuus, jossa asiakas on aina avainasemassa. Reilun puolen vuosisadan aikana olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet markkinoiden parhaat kokonaisvaltaiset ratkaisut, jotka helpottavat ja nopeuttavat asiakkaidemme betonirakentamisen prosesseja.

Kehitämme tuotteiden ja ratkaisujen lisäksi jatkuvasti myös toimintaamme ja palvelujamme niin, että tuottamamme asiakaskokemus on toimialan paras. Toimitusaikataulujen pitävyys sekä kokonaisvaltainen laatutaso tarkoittavat asiakkaillemme merkittäviä kokonaistaloudellisia etuja.

Innovatiivisuus

Olemme tulleet tunnetuksi innovatiivisuudestamme. Olemme kehittäneet lukuisia edelläkävijäratkaisuja niin asunto- ja toimitilarakentamiseen kuin infra- ja maatalousrakentamiseenkin.

Uusimpia kehitystyömme hedelmiä ovat muun muassa erikoisbetonit vaativiin siltavaluihin sekä Luja-hormielementit kerrostalojen LVIS-järjestelmiin. Olemme myös mukana maailman ensimmäisen betoniseinien 3D-tulostimen kehitystyössä.

Osaava henkilöstö

Osaava henkilöstö on toimintamme kriittisin voimavara ja siksi haluammekin pitää ihmisistämme hyvää huolta ja kehittää heidän ammattitaitoaan. Panostamme vahvasti koulutukseen ja valmentamiseen sekä ennaltaehkäisevään työturvallisuustoimintaan. Työhyvinvointiin panostamisella on Lujabetonissa jo pitkät perinteet. Lujabetonilla onkin usean tutkimuksen mukaan toimialan paras työnantajamaine – ja haluamme pitää siitä kiinni myös jatkossa.

Täältä löydät kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä Lujabetonilla sekä niissä vaadittavasta osaamisesta. Samalla voit katsella videolta joidenkin Lujabetonin osaajien haastatteluja.

Lujabetonin tehtäväkuvauksia