X

Vahvin betoniosaaja

Lähes 70-vuotias Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa.

Yhtiön liikevaihto on 211 miljoonaa euroa ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja -ratkaisut.

Asiakasohjautuva kehitystyö

Yksi tärkeimmistä menestyksemme avaimista on kehityshakuisuus, jossa asiakas on aina avainasemassa. Reilun puolen vuosisadan aikana olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet markkinoiden parhaat kokonaisvaltaiset ratkaisut, jotka helpottavat ja nopeuttavat asiakkaidemme betonirakentamisen prosesseja.

Kehitämme tuotteiden ja ratkaisujen lisäksi jatkuvasti myös toimintaamme ja palvelujamme niin, että tuottamamme asiakaskokemus on toimialan paras. Toimitusaikataulujen pitävyys sekä kokonaisvaltainen laatutaso tarkoittavat asiakkaillemme merkittäviä kokonaistaloudellisia etuja.

Innovatiivisuus

Olemme tulleet tunnetuksi innovatiivisuudestamme. Olemme kehittäneet lukuisia edelläkävijäratkaisuja niin asunto- ja toimitilarakentamiseen kuin infra- ja maatalousrakentamiseenkin.

Uusimpia kehitystyömme hedelmiä ovat muun muassa erikoisbetonit vaativiin siltavaluihin sekä Luja-hormielementit kerrostalojen LVIS-järjestelmiin. Olemme myös mukana maailman ensimmäisen betoniseinien 3D-tulostimen kehitystyössä.

Osaava henkilöstö

Osaava henkilöstö on toimintamme kriittisin voimavara ja siksi haluammekin pitää ihmisistämme hyvää huolta ja kehittää heidän ammattitaitoaan. Panostamme vahvasti koulutukseen ja valmentamiseen sekä ennaltaehkäisevään työturvallisuustoimintaan. Työhyvinvointiin panostamisella on Lujabetonissa jo pitkät perinteet. Lujabetonilla onkin usean tutkimuksen mukaan toimialan paras työnantajamaine – ja haluamme pitää siitä kiinni myös jatkossa.

Täältä löydät kuvauksia muutamista keskeisistä tehtävistä Lujabetonilla sekä niissä vaadittavasta osaamisesta. Samalla voit katsella videolta joidenkin Lujabetonin osaajien haastatteluja.

Lujabetonin tehtäväkuvauksia