X

PremiumBetoneilla premiumlaatua

PremiumBetonit-tuoteperhe koostuu neljästä laatubetonista: HolviPremium, RakennePremium, LattiaPremium ja NopeaPremium. PremiumBetoneilla saat merkittäviä säästöjä rakennusvaiheessa tuoteperheen ominaisuuksien avulla: nopea kuivumisaika, erittäin vähäinen kutistuma, hyvä levitettävyys ja työstettävyys sekä edustavat pinnat.

HolviPremium

Kehitetty tehokkaaseen rakentamiseen

HolviPremium on erittäin nopeasti kovettuva ja kuivuva laatubetoni erinomaisella työstettävyydellä. HolviPremium tuo säästöjä työmaalle, kun muottikierto saadaan pidettyä nopeana myös viileissä olosuhteissa ja pinnoitusominaisuudet saavutetaan huomattavasti nopeammin verrattuna perinteisiin betonilaatuihin.

RakennePremium

Kun rakennetaan laadukkaasti ja tavoitteena on premium-lopputulos

RakennePremium on lähes kutistumaton betoni, joka soveltuu useisiin käyttökohteisiin. RakennePremiumilla toteutat esimerkiksi portaat, palkit, pilarit ja seinät laadukkaasti huomattavasti normaalia rakennebetonia pienemmällä halkeamariskillä.

LattiaPremium

Sujuvaan lattivaluun - myös designlattioihin

LattiaPremium on helposti työstettävä lattiabetoni, joka mahdollistaa myös nopean pintojen viimeistelyn. LattiaPremium takaa erittäin vähäisen kutistuman, jolloin lattian halkeilua voidaan ehkäistä. LattiaPremium soveltuu kaikenlaisiin lattiavaluihin varastokopista designlattioihin.

NopeaPremium

Kun aikataulu on haastava

NopeaPremium on sähäkkä betoni korjaus- ja uudisrakentamiseen. NopeaPremiumilla toteutat esimerkiksi kylpyhuoneiden kaatovalut, saneerauskohteiden korjausvalut vaivattomasti ja saavutat pinnoitusominaisuudet perinteisiä betonilaatuja nopeammin.