X

Työmaapalvelut asiakkaan tarpeen mukaan

Olemme kehittäneet useita palveluita, jotka auttavat asiakasta pääsemään parhaaseen lopputulokseen omassa projektissaan.

Kuljetus- ja pumppauspalvelut

Tehtaalta lähtee betonia niin suuriin kuin pieniinkin kohteeseen ja kuhunkin kohteeseen valitaan aina tarpeeseen parhaiten soveltuva palvelukalusto. Vaikeasti lähestyttävissä kohteissa voidaan hyödyntää erilaisia siirtomenetelmiä aina tarpeen mukaan.

Käytössämme on seuraavanlaisia betonin kuljetus- ja siirtokalustoja:

  • pyörintäsäiliöautot pitävät betonin tasalaatuisena
  • kuljetuspumppuautoilla betoni siirretään auton säiliöstä muottiin
  • hihnakuljettimella betoni siirretään suoraan autosta valukohteeseen
  • pumppuauto siirtää betonin erillisen kuljetusauton säiliöstä muottiin

Kuljetus- ja pumppauskalustossa on tehdaskohtaisia eroja. Varmista aina työkohteeseesi sopivin kalusto lähimmältä tehtaalta.

Laboratorio- ja laadunvalvontapalvelut

Valmisbetonitehtaissamme tehdään paljon omia laadunvalvontakokeita päivittäin. Asiakkaan kanssa erikseen sovitut työmaalla tehtävät laadunvalvontakokeet kuuluvat myös palveluumme. Työmaa vastaa laadunvalvontakokeiden suunnittelusta ja laajuudesta. Tässä suunnittelutyössa voimme olla avuksi. Käytössäsi on Lujabetonin testauspalvelut, mm. betonin puristuslujuuden testaamiseen. Meillä on itsetestausoikeus eli meiltä saat virallisiin laitoksiin verrattavat tulokset. Tarvittaessa meillä on yhteydet akreditoitujen laboratorioiden lisätestaupalveluihin.

Betonin lujuuden ja lämmönkehityksen ennakkosuunnittelupalvelut ovat käytössänne. Teemme kovettumisaikaisen lämpötilan ja lujuuden kehityksen arviointia, ilmapitoisuuden määrittämistä sekä betonin lujuusraportteja.

Erikoisbetonit testataan tehtaalla ennen työmaalle toimitusta, esimerkiksi HT-lattiabetonit.