X

Luja-rappauselementti

Näyttäviin rapattuihin julkisivuihin Lujabetoni tarjoaa Luja-rappausjärjestelmää, joka koostuu tehtaalla esivalmistetuista rappausvalmisosista ja työmaalla tehtävästä pintarappauksesta.

Luja-rappauselementti on osa Lujabetonin kehittämää saumatonta julkisivutekniikkaa, joka antaa rakennuttajille ja arkkitehdeille mahdollisuuden näyttäviin julkisivuihin. Tässä yhdistyvät niin perinteisen kuin uudemmankin elementtitekniikan parhaat puolet.

Kantavana rakenteena toimii sisäkuorielementti, joka villoitetaan elementtitehtaalla ja varustetaan kuumasinkityllä teräsverkolla sekä ruostumattomilla mekaanisilla kiinnikkeillä. Tehdasolosuhteissa tehdään myös pintarappauksen perusta eli ns. pohjarappaus. Kaikki työvaiheet tehdään lämpimissä sisätiloissa tehtaalla ja tuloksena syntyy pinnoitusvalmis ja sääsuojattu Luja-rappauselementti. Julkisivu viimeistellään työmaalla ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden tekemällä pintarappauksella. Pintarappaus voidaan tehdä ruiskupinnoittella tai käsin hiertäen ja lopputuloksena aikaansaadaan näyttävä ja saumaton julkisivu.

Käytössämme on laaja Fescon Oy:n vakiovärikartta. Vakiovärien lisäksi on mahdollisuus etsiä yhdessä tarpeeseenne sopiva erikoisväri. Kysy värivaihtoehdoista lisää elementtimyyjiltämme. Jokaisesta kohteessanne käytettävästä rappausväristä toimitetaan värimalli ennen rappaustyön aloitusta.

Kun valitsette Luja-rappauselementin, niin vastaamme työmaarappauksen toteuttamisesta valmiiksi julkisivupinnaksi saakka.