X

Luja-hormielementti

Luja-hormielementti on rakennuksen runkotyövaiheen rytmissä paikalleen asennettava betonirakenteinen talotekniikkaelementti. Luja-hormielementti soveltuu käytettäväksi sekä elementti- että paikallavalurakenteiden kanssa. Yksi prosessimme pääkohdista on varmistaa että elementtimme ovat rakentajan käytettävissä oikea-aikaisesti ja toimitusvarmuutemme onkin huippuluokkaa.

Luja-hormielementtiin on mahdollista sisällyttää kaikki rakennuksessa tarvittavat ilmanvaihtokanavat, viemärit, vesijohdot, lämpöjohdot, jäähdytysputket sekä nousuputket sähkö- ja tietoliikennekaapeleita varten. Luja-hormielementtiin on myös mahdollista asentaa sähkörasioita ja sähköputkituksia sekä tehdä varauksia esimerkiksi vesijohtoja ja sprinkleriputkituksia varten.

Luja-hormielementin etuja on kustannustehokkuuden ja joutuisan asennuksen lisäksi sen kompakti koko, ominaisuus joka hyödyntäen on mahdollista saavuttaa enemmän asuinneliöitä paikalla rakennettuun nousuhormiin verrattuna.

Luja-hormielementin mitoitus on yhtenäinen muiden elementtihormitoimittajien kanssa ja täten tuotteemme on käytettävissä missä tahansa hankkeessa johon on suunniteltu tai suunnitteilla elementtihormit. Olemme mielellämme jo luonnosvaiheessa mukana osaltamme varmistamassa asiakasta parhaiten palvelevat ratkaisut sekä hormimitoituksen toimivuuden.

Ajankohtaista Luja-hormielementistä

Myynti, suunnittelu ja lisätiedot

Nummela, Sami

Myyntijohtaja Elementtiyksikkö

044 585 2481
[javascript protected email address]

Forss, Aaro

Aluemyyntipäällikkö Asunnot Etelä-Suomi

044 585 2106
[javascript protected email address]

Korpela, Minna

Myyntipäällikkö Luja-hormielementit

044 585 2270
[javascript protected email address]

Sainio, Petri

Suunnittelupäällikkö Luja-hormielementit

044 585 2099
[javascript protected email address]