X

Laatat

Valmistamme laadukkaita laattaelementtejä kaikenlaiseen rakentamiseen. Ontelolaatta on hyvä ja edullinen välipohjaratkaisu. Ontelolaatasto on nopea asentaa ja se kestää suuriakin kuormia. Ääneneristävyys saadaan sopivaksi muuttamalla laattakorkeuksia. Lisäksi tehtaalla laattaan voidaan asentaa valmiiksi lämmöneriste. Luja-ontelolaattoja valmistetaan myös ulokelaattoina.

Ripalaattojen eli SuperTT-, TT- ja HTT-laattojen yleisimmät käyttökohteet ovat pitkiä jännevälejä vaativat teollisuus- ja varastorakennusten sekä liikerakennusten ylä- ja välipohjat. Etuina muihin rakenteisiin nähden ovat hyvät rakenteelliset palonkesto-ominaisuudet sekä betonirakenteille tyypillinen erinomainen kuormituskestävyys.

Luja-Superlaatta on uusi innovatiivinen betonielementti, välipohjaratkaisu, joka soveltuu monipuolisesti erilaisiin rakennuskohteisiin. Pitkän jännevälin esijännitetyt, leveät elementit ovat nopea ja helppo asentaa jopa kolmen metrin leveytensä ja keveytensä ansiosta. Luja-Superlaatta välipohja mahdollistaa tehdasasenteisen kylpyhuoneen kaivon viemäreineen sekä taipuu erilaisiin muotoihin ja mittoihin. Lue lisää Luja-Superlaatasta täältä.

Alla on linkit kattavaan laattatuotevalikoimamme.