X

Massiivi- ja parvekelaatat

Valmistamme parvekelaattoja uudis- ja saneerauskohteisiin. Valikoimastamme löytyy perinteiset kiila- ja kuppiparvekelaatat sekä näiden lisäksi esijännitetyt parvekelaatat, joilla päästään jopa 8…9 m laattapituuksiin. Tämä mahdollistaa suurten ja avarien parvekeratkaisujen toteuttamisen vaivattomasti.

Lujabetonin parvekelaatat voidaan varustaa erilaisilla vedenpoistojärjestelmillä sekä kiinnitysosilla, jotka mahdollistavat työmaalla parvekelaattoihin myöhemmin tehtävät jälkiasennukset. Parvekelaattojen yläpintaan voidaan tehdä tarvittaessa viimeistely ja tyylikäs pesubetonipinta. Alapintaan voidaan tarpeenne mukaan tehdä telaus- tai harjauskäsittely.

Massiivilaatat ovat tyypillisesti teräsbetonirakenteisia elementtejä, joita valmistetaan kaikilla Lujabetonin seinäelementtitehtailla. Ne sijaitsevat usein porrashuoneissa, mutta valmistamme tarvittaessa monimuotoisiakin massiivilaattoja. Täten voimme  tarvittaessa helpottaa työmaan arkea ja valmistaa paikallavaluiksi suunniteltuja hankalia kokonaisuuksia massiivilaattoina tehdasolosuhteissa. Kysy myyjiltämme lisää.

Referenssit