X

Luja uutuus: Luja Flow 20/60

LujaFlow on uutuustuote pintalattioiden valuun. Tuote sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Tuote on kehitetty täyttämään taloudellisen kerrospaksuuden perinteisten pumpputasoitteiden ja normaalin valmisbetonin kerrospaksuuksien väliin.

Tuotteen ehdottomia hyötyjä ovat helppous, nopeus ja se on taloudellinen vaihtoehto hiukankin paksummilla tasoitekerroksilla.Tuote ratkaisee merkittävän lattiarakentamisen haasteen, jossa itsetasoittuva pumpattava tasoite on erittäin kallis täyttökerros, mutta jossa perinteinen pintabetonikerros ei vielä toimi teknisesti oikein. LujaFlow’n täyttökerroksen minimipaksuus on 20 mm ja maksimipaksuus 60 mm. Tuote sopii erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamisen lattioiden pintavalukohteisiin.

LujaFlow – esite

Katso videolta LujaFlow-valu

 

Vastaavia tuotteita on tehty Euroopassa jo pitkään, joten tuote on testattu ja toimivaksi todettu lukuisissa kohteissa muualla Euroopassa. Omien testivalujen osalta olemme päässeet haluttuihin tuloksiin ja pinnan tasaisuus on ollut erittäin hyvä .

LujaFlow’n laatua tarkkaillaan koko tuotantoprosessin ajan, kuten muidenkin Lujabetonin betonien kohdalla toimitaan. Annostelu on hyvin tarkkaa, sillä se tehdään koneellisesti ja tietokoneohjatusti tehtaalla. Tuotetta saa kaikilta Lujabetonin valmisbetonitehtailta.


Lisätietoja, Lujabetoni:
Kehityspäällikkö Perttu Ruuska, perttu.ruuska@lujabetoni.fi, p. 044 585 2205
Kehityspäällikkö Miro Harjumäki, miro.harjumaki@luja.fi, p. 0445852204
Yksikönjohtaja, valmisbetonit, Markus Haatainen, markus.haatainen@luja.fi, p. 044 585 2476