X

HYPPÄÄ TUULIVOIMALAN SIIPIEN VIETÄVÄKSI

Lujabetoni on puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Olemme jatkuvasti kehittyvät ja kasvava yritys, ja työllistämme 1000 työntekijää 27:llä tehtaallamme. Työnantajana olemme vakaa ja turvallinen, ja pidämme henkilöstöstämme huolta. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja panostamme merkittävästi työhyvinvointiin, hyvään johtamiseen ja henkilöstömme osaamisen kehittämiseen.

Lujabetoni on Suomen ainoa betonisten tuulivoimatornien elementtivalmistaja. Elementtejä valmistetaan Lujabetonin Kärsämäen tehtaalla, jonne valmistuu kesällä 2023 uudet tuotantotilat puhtaasti tuulivoimaloiden tornielementtien valmistusta varten. Lisäksi alueelle valmistuu uutta, hyvin kantavaa varastoaluetta lähes neljä hehtaaria. Elementtien valmistus alkaa heti tehdasinvestoinnin valmistuttua ja ensimmäisen tuulivoimatornin elementtien toimitus on loppukesästä 2023.

 

Etsimme nyt projektipäällikköä

Onko kansainvälinen projektinjohtaminen tuttua ja olet valmis tarttumaan uusiin, mielenkiintoisiin haasteisiin? Meillä on tarjolla vastuullinen avainrooli tuulivoimalaelementtien valmistus- ja toimitusprojektien johdossa. Hankkeiden johdossa pääset keskelle uusiutuvan energian murrosta, tuulivoimarakentamista ja tuotannon kotimaisuusasteen lisäämistä yhdessä osaavan tuotanto-organisaatiomme kanssa.

Oheisella videolla toimitusjohtajamme Mikko Isotalo ja yksikönjohtaja Tuomo Eilola kertovat Lujabetonista ja tuulivoimalatuotannon aloittamisesta.

Tuulivoimalan tornielementit

Tornielementtien valmistus on erittäin vaativaa ja niillä on äärimmäisen korkeat laatuvaatimukset. Lujabetonin laaja osaaminen takaa näiden korkealujuuksisten betonielementtien onnistuneen lopputuloksen. Lujabetonin ensimmäinen elementtiratkaisu on Nordexin teknologiaan perustuvia hybridirakenteinen betoni-terästorni, napakorkeudeltaan 168 metriä. Yhdessä tuulivoimalatornissa on 27 betonielementtiä, joiden koko vaihtelee, suurimpien ollessa 5,5 metriä x 20 metriä ja painon ollessa jopa 60 tonnia.

Tervetuloa Kärsämäelle!

Kärsämäki on sijainniltaan loistava valtateiden risteyskohdassa, keskellä Suomea. Kärsämäki tarjoaa turvallisen ja elinvoimaisen paikan asua ja työskennellä. Sen lisäksi, että Lujabetoni tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia, on Kärsämäellä ja ympäryskunnissa runsaasti eri alojen työpaikkoja tarjolla.

Rauhaa ja rakkautta keskellä Suomea

Kärsämäellä luonto on aina vieressäsi. Kunnassa on mm. todella laaja laavuverkosto, monipuoliset mahdollisuudet omatoimiseen retkeilyyn, sekä eränkäyntiin ja kalastukseen. Kunnassa on myös panostettu vahvasti liikkumiseen ja liikuntaan - Kärsämäeltä löydät nykyaikaiset tilat ja mahdollisuudet harrastaa ja liikkua monipuolisesti! Kunta on kansainvälisestikin tunnettu esim. erilaisista taide-, musiikki- ja kulttuuritapahtumista.

Inspiroiva kasvuympäristö

Lapsiperheille Kärsämäki tarjoaa turvallisen ja inspiroivan kasvuympäristön. Kärsämäeltä löytyvät modernit ja homevapaat tilat sekä laadukasta hoitoa, kasvatusta ja opetusta aina varhaiskasvatuksesta lukioon asti.

Lujabetoni Oy

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200 miljoonaa euroa ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja -ratkaisut. Kasvua haemme erityisesti kerrostalorakentamisesta sekä vähähiilisen betonirakentamisen ratkaisuista. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.