X

Tilaa betonia

 

Tilaa valmisbetonia

 

Betoni ja betoniteknologia on aina ollut Lujabetonin vahva tuotekehitysalue. Teemme jatkuvasti työtä että asiakkaamme saisivat parasta betonia sekä palvelua. Näin haluamme varmistaa asiakkaalle aina parhaiten soveltuvan vaihtoehdon niin betonin kuin kuljetuskalustonkin suhteen. Neuvonta on maksuton osa palveluamme ja sitä kannattaakin hyödyntää, varsinkin vaativissa kohteissa. Kysy betonin hinta projektillesi meiltä, myyntimme on valmiina palvelukseen!

Valmisbetoni työmaallesi

Tee valmisbetoni tilaus hyvissä ajoin ja varmistat projektisi sujuvan etenemisen. Ota meihin yhteyttä, autamme tilauksessasi ja kerromme tarvittaessa eri betonilaaduista. Saat tarjouksen betonivalu-projektillesi helposti olemalla yhteydessä myyntiimme.

Lue lisää valmisbetoneista

Kun haluat tietää mikä on oikea betonin hinta Sinun työmaallesi, pyydä tarjous!

Betoni tarjous

Betonin kuljetus- ja pumppauspalvelut

Betonin kuljetus on tärkeä osa palveluamme. Valmisbetonia lähtee tehtaalta asiakkaalle niin pieniin kuin suuriin kohteisiin oikeanlaisella betonipalvelukalustolla. Vaikeasti lähestyttävissä kohteissa voidaan hyödyntää erilaisia siirtomenetelmiä aina tarpeen mukaan. Käytössämme on palvelukalusto, jolla betoni siirretään tarvittavaan paikkaan.

Mitä tulee huomioida työmaalla

Tilaajan velvollisuus on huolehtia siitä, että sekä työmaa ja sinne johtavat tiet ovat riittävän leveitä ja kantavia sekä muutoin betonin kuljetuskaluston liikennöitävissä. Jos ajotiellä on ylämäkiä, täytyy talvella huomioida hiekoitus.
Betonin purkupaikka tulee olla oltava tasainen ja autolle tulee olla riittävästi kääntymistilaa.

Laske valuun tarvittava betonin määrä

Betonilaskuri

Betonin hinta tästä

  • MM slash DD slash YYYY
  • MM slash DD slash YYYY