X
2021 Tuusula

KOy Kauppaholvi

Elementtitoimitus

Toimitussisältö

KOy Tuusulan Kauppaholvi on ARA 10v. yhtiö, jonka omistaa Kiinteistö Oy M2-kodit.

Toimitimme hankkeeseen Riisula-Rakennukselle vuoden 2021 aikana kohteen kaikki betonielementit asennettuna ja valettuina.

Tilaajan toiveena oli alusti asti saada hankkeeseensa mahdollisimman pitkälle esivalmistettuja tuotteita ja Lujabetonin Luja-Superkerrostalo- konseptilla pystyttiinkin toimittamaan asiakkaalle todella monipuolinen valikoima betonituoteteollisuuden ylivoimaisesti pisimmälle esivalmistettuja rakennuselementtejä.

Toimituksemme sisälsi esimerkiksi taloteknisen tuoteperheemme Luja-Superlaatat sekä Luja-Superlaattoihin jo tehtaalla integroidut kylpyhuoneet ja ulokeparvekkeet.  Luja-hormielementeillä toteutettiin kohteen talotekniikkanousut. Kohteeseen toimitettuihin valkobetonisiin ja tiililaattapintaisiin ulkoseinäelementteihin asennettiin jo tehtaalla ikkunat ja pellitykset. Toimitukseemme sisältyi myös perinteisempiä rakennuselementtejä kuten sokkelielementit, väestönsuojaelementit, parveke-elementit, pilarit, palkit, ontelolaatat, kuorielementit, väliseinäelementit, hissikuiluelementit, porrassyöksyt ja tasolaatat. Toimitettuja elementtejä oli liki 1200kpl.