X

Luja-Superkylpyhuone

Superevoluutio jatkuu

Luja-Superkylpyhuone on elementtirakentamisen uusi innovaatio

Luja-Superkylpyhuone tekee kerrostalorakentamisesta helppoa ja tehokasta. Luja-Superlaatan päälle integroitu kylpyhuone sisältää kalusteet, varusteet sekä LVIS-kytkennät. Kokonaisuus nousee paikalleen yhdellä nostolla elementtiasennuksessa.

Rakentamalla kylpyhuonemoduulit tehtaamme kuivassa ja puhtaassa ympäristössä, rakennusaika työmaalla lyhenee ja laatu paranee. Sisustuksen ja varustuksen voi valita valmiista vakioratkaisuista tai suunnitella mieleisekseen.

Asiakkaillemme muutos tarkoittaa mahdollisuutta uudistua ja kehittyä - ottaa käyttöön innovaatioita, joista hyötyvät kaikki.

Luja-Superlaatta yhdistää ontelolaatan ja paikallavalun parhaat ominaisuudet.

Luja-Superlaatta

Ota yhteyttä

Sopisiko Luja-Superkylpyhuone seuraavaan
projektiisi? Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi.

Sellainen kuin haluat

Luja-Superkylpyhuone

Rakentamisen maailma muuttuu nopeasti

Rakentamisen siirtyminen työmailta tehtaisiin on käynnissä. Elementtirakentamisessa yhdistyy laatu ja tehokkuus – kaksi asiaa, jotka harvoin kohtaavat. Moniosaajien tiimimme työskentelee asiakkaan kanssa suunnittelun alusta asti yhdessä. Kun tekeminen siirretään kuiviin sisätiloihin, pois työmaalta säiden ja olosuhteiden armoilta, syntyy onnistuneita projekteja aikataulussaan sekä tyytyväisiä tilan käyttäjiä.

Laatua, josta ympäristö pitää

Tehdasolosuhteissa työvaiheet ja materiaalit suunnitellaan hallitusti etukäteen, hyödyntäen sarjatyön tehokkuutta. Laatu kasvaa ja työmaiden läpimenoaika nopeutuu. Kun työmailla tehtävän työn määrä vähenee, pienenevät myös jätekustannukset sekä ympäristökuormitus.

Kuivaketju kunnossa

Rakennamme Luja-Superkylpyhuoneet valmiiksi tehtaamme suojassa, lämpimissä ja kuivissa tiloissa. Suojaamme Luja-Superkylpyhuoneet kuljetuksen ja varastoinnin aikana, jolloin rakenteet eivät altistu sään vaihtelulle missään vaiheessa. Luja-Superkylpyhuoneen kanssa voidaan käyttää betonisia Luja-hormielementtejä kokonaislaadun parantamiseksi.

Toiveidesi mukaan

Luja-Superkylpyhuone valmistetaan aina mittojen mukaan. Sisustus ja varustelu ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeet huomioiden – hyödyntäen valmista valikoimaa tai suunnitellen kaikki mieleiseksi.

Meiltä saat myös Fira Modules Oy:n kylpyhuoneen Luja-Superlaattaan integroituna!