X

Luja-Superkerrostalo

Luja-Superkerrostalo – kokonaisvaltainen ratkaisu kerrostalorakentamiseen

Halutaanko tähän vielä joku ingressiteksti?

Luja-Superkerrostalon sydän koostuu Lujabetonin kattavasta tuotevalikoimasta

Lujabetonin alan kattavin tuotevalikoima mahdollistaa asiakkaalle tehokkaat kokonaistoimitukset. Perinteisten rakennuselementtien lisäksi olemme valmistaneet jo pitkään taloteknisiä rakennuselementtejä, kuten Luja-Superlaattoja, Luja-Superkylpyhuoneita ja Luja-hormielementtejä. Luja-Superkerrostalon ”sydän” koostuu edellä mainituista taloteknisistä elementeistä. Jatkojalostamme toimitettavia betonielementtejä muun muassa tehtaalla tehtävillä ikkuna-asennuksilla ja -pellityksillä, sekä kittauksille ja toteutamme työmaalla rappauksia, asennuksia ja saumavaluja. Tarjoamme lisäksi asiakkaillemme elementtisuunnittelua kohteen osalta.

Lue lisää rakennuselementeistämme

Luja-Superlaatta Luja-Superkerrostalon ytimessä

Luja-Superkerrostalon ydin on Luja-Superlaatta. Luja-Superlaatan muottiteknologia mahdollistaa monipuoliset muodot ja varaukset, sekä se soveltuu erinomaisesti hormi- ja kylpyhuonemoduuli-integraatioihin. Kylpyhuonetekniikka ja lattialämmitysputket/-johdot valetaan suoraan laatan sisään – samoin sähkörasiat kattoihin. Luja-Superlaattaan on saatavilla kaksi integroitua parveke-elementtiä, jotka eivät vaadi lainkaan kalliita tukitornituentoja. Tämä mahdollistaa testatusti myös parvekekaiteiden sekä kaidelasitusten asentamisen maassa ennen asennusta. Luja-Superlaatta ja parvekelaatta saadaan paikalleen yhdellä nostolla.

Lue lisää Luja-Superlaatasta

Kerrostalorakentamiseen tehokkuutta Luja-Superkylpyhuoneen avulla

Luja-Superkylpyhuone tekee kerrostalorakentamisesta helppoa ja tehokasta. Luja-Superlaatan päälle integroitu kylpyhuone sisältää kalusteet, varusteet sekä LVIS-kytkennät.
Rakentamalla kylpyhuonemoduulit tehtaamme kuivassa ja puhtaassa ympäristössä, rakennusaika työmaalla lyhenee ja laatu paranee. Sisustuksen ja varustuksen voi valita valmiista vakioratkaisuista tai suunnitella mieleisekseen. Tehtaassa kylpyhuonemoduulit valmistuvat säältä suojassa valvotuissa olosuhteissa. Tehdastyön toistuvuus takaa tasaisen ja korkean laadun. Suojattu kuljetus pitää moduulit kuivana aina asennukseen saakka. Kylpyhuone nousee paikalleen yhdellä nostolla Luja-Superlaatan kanssa.

Lue lisää Luja-Superkylpyhuoneesta

Ydinedut

Luja-Superkerrostalo -tuoteperheen avulla jopa 30 % nopeampi läpimenoaika kerrostalotyömaalla. Luja-Superlaatta takaa rakenteiden nopeamman kuivumisen, sillä integroitua lattialämmitystä voidaan hyödyntää myös rakennusaikaiseen lämmitykseen.

Taloteknisen tuoteperheen tuotteiden kohdekohtaisella hankesuunnitteluvaiheen optimoinnilla voidaan saavuttaa merkittävää kustannustehokkuutta.

Luja-Superkerrotalo minimoi hukan, sekä helpottaa työmaan jätehuoltoa ja kierrätystä.

Ota yhteyttä!

Nummela, Sami

Myyntijohtaja Elementtiyksikkö

044 585 2481
[javascript protected email address]