X

Luja-Pienpaalutus – kuin kalliolle rakentaisi

Luja-pienpaalutus – kuin kalliolle rakentaisi

Luja-pienpaalu murtaa myytin raskaista betonipaaluista. Luja-pienpaalutus on tutkittu ja testattu ratkaisu, joka hyödyntää JOPI-teknologiaa, jonka ansiosta paalu on aina Juuri Oikean PItuinen. Paalutus josta ei synny hukkaa eikä kevyt paalutuskalusto aiheuta haitallista tärinää. Luja-pienpaalun jatkettavuus on ekologisuuden lisäksi kustannustehokasta, sillä maksat vain käytetyistä paaluista. Luja-pienpaalut ovat vakiomittaisia varastotuotteita, joten niillä on lyhyt toimitusaika.

Selvää säästöä paalumetreissä

Luja-pienpaalu on suunniteltu alunperin omakotitalojen ja muiden pienrakennusten paaluperustukseen, mutta tietoisuuden lisääntyessä sopivia käyttökohteita on löytynyt valtavasti lisää. Luja-pienpaalulla rakennat turvalliset ja kestävät talon perustukset - kuin kalliolle rakentaisit.

Kantava betonipaalu

Betonisella Luja-pienpaalulla on moninkertainen kantavan kärjen pinta-ala verrattuna kilpaileviin teräsputkipaaluihin. Tämä johdosta betonipaalu saavuttaa täyden kantavuuden yleensä huomattavasti lyhyemmillä paalupituuksilla kuin teräsputkipaalu. Luja-pienpaalu on kehitetty yhteistyössä Suomen johtavien suunnittelijoiden ja tutkimuslaitosten kanssa.

Lataa suunnitteluohje

 

Luja-pienpaalu soveltuu kaikkiin perustustapoihin

Kaikki betonituotteet yhdeltä toimittajalta – Lujalla ammattitaidolla!

 

Paalutyypit ja kantavuus

Lpp1 Rd, geo, max = 361 kN
Lpp2 Rd, geo, max = 368 kN

Betonisia Luja-pienpaaluja voidaan käyttää myös kitkapaaluina, kun kairaukset ovat olleet todella syviä. Tällöin paalut lyödään määräsyvyyteen ja paalun kärjen sijaan kuorman kantaa enimmäkseen paalun vaippa.

Käyttökohteet: omakotitalot, varastot ja liiketilat, rivitalot, paalutettavat lattiat, pienkerrostalot, teollisuushallit, maatalouden tuotantotilat

 

Paalutus