X
Julkaistu: 25.03.2024

Asiakasyhteistyö korkealla tasolla – Lujabetoni ja Perustava toimivat saumattomasti yhteen ja solmivat sinetiksi vuosisopimuksen

Lujabetoni ja pohja- ja perustustöitä valtakunnallisesti tarjoava Perustava Oy ovat solmineet vuosisopimuksen betonitoimituksista. Yhteistyöhankkeet sijaitsevat laajasti Savo-Karjalan ja Keski-Suomen alueilla. Yritysten välinen kumppanuus on kantanut hedelmää jo usean vuoden ajan.

Perustava on vuonna 2007 perustettu mm. huippulaadukkaita perustuksia rakentava yritys, joka tarjoaa ratkaisujaan aina pienien hankkeiden sokkelitoimituksista mittaviin toimitilahankkeiden perustusten toimituksiin.

Lujabetonin ja Perustavan välinen yhteistyösopimus kattaa betonitoimitukset laajalla alueella, johon kuuluvat koko Savo-Karjalan ja Keski-Suomen alueet.

– Näillä alueilla Lujabetoni toimittaa betonit tehdasverkostonsa turvin Jyväskylän, Varkauden, Joensuun, Vieremän, Kuopion tai Siilinjärven tehtailta, sanoo Lujabetonin valmisbetoniyksikön johtaja Markus Haatainen.

Markus Haataisen mukaan vuosisopimus mahdollistaa entistä tiiviimmän sitoutumisen asiakkaan tarpeisiin ja antaa mahdollisuuden kehittää omaa toimintaa pitkäjänteisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. – Selkeät ja joustavat toimintamallit sekä jatkuva parantaminen ja kehittäminen auttavat molempia yrityksiä liiketoiminnan kustannustehokkuuden parantamisessa, Haatainen toteaa.

Yhteistyö yritysten välillä on toiminut erinomaisesti, ja kun selkeä prosessi ohjaa tilaus- ja toimitusketjun etenemistä aikataulut pitävät ja toiminta on kaikilta osin laadukasta.

– Yhteistyön etuna on myös molempien toimijoiden monipaikallisuus. Lujabetoni toimii samojen periaatteiden mukaisesti riippumatta siitä, missä päin maata operoi. Näin voimme luottaa palvelun laatuun ja toiminnan vakauteen, Perustavan yksikönpäällikkö Jani Tuppurainen kiteyttää.

Vuosisopimuksen ollessa kyseessä kaikki Perustavan näillä alueilla sijaitsevat hankkeet toteutetaan Lujabetonin betoneilla. – Lujabetonin palvelukykyyn voimme luottaa täysin ja yhteistyö on sujunut erinomaisesti jo useamman vuoden ajan, Tuppurainen sanoo.

Yhteystiedot
Lujabetoni Oy
Markus Haatainen, valmisbetoniyksikön johtaja, markus.haatainen@luja.fi, p. 044 585 2476

Perustava Oy
Jani Tuppurainen, yksikönpäällikkö, jani.tuppurainen@perustava.fi , p. 040 640 4200

Kuva: Lujabetonin Kuopion valmisbetonitehdas

Julkaistu: 26.06.2024

Lujabetonin ja YBT:n omistama betonielementtiyritys Prefabmästarna Sverige AB on tehnyt merkittävän yrityskaupan – Laajentaa kapasiteettiaan tulevia Pohjois-Ruotsin teollisuushankkeita varten

Vihreän siirtymän teollisuusinvestointien myötä Prefabmästarna Sverige AB näkee betonielementtimarkkinoiden kasvavan Pohjois-Ruotsissa. Vastatakseen kasvaviin tarpeisiin yritys on jatkuvasti kehittänyt olemassa olevaa elementtiliiketoimintaansa Öjebynissä ja vahvistaakseen edelleen asemaansa yhtiö on hankkinut 100 % Norsjö Betong AB:n osakkeista yrityskaupalla 25.6.2024. Prefabmästarna Sverigen liikevaihto oli noin 26 M€ vuonna 2023 ja Norsjö Betongin liikevaihto noin 6 M€.

Lue lisää
Lisää uutisia