X
Julkaistu: 18.09.2023

Turvallinen työpaikka on henkilöstön oikeus

Tavoitteemme on olla turvallinen työpaikka kaikille työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme, sekä asiakkaillemme. Panostamme vahvasti työturvallisuuteen yhdessä henkilöstön kanssa ja seuraamme sen toteutumista arjessamme. Työpaikoillamme esiintyviä vaaroja tunnistetaan ja ehkäistään riskiarviointien, sekä turvallisuushavaintojen avulla. Epäkohtiin puututaan ja niiden kehittymistä seurataan säännöllisesti. Kaikki tapaturmat kirjataan, tutkitaan ja korjaavat toimenpiteet toteutetaan.

Kehitämme toimintaamme investoimalla turvallisiin koneisiin, laitteisiin ja työvälineisiin. Seuraamme aktiivisesti lainsäädäntöä, sekä alan kehitystä ja reagoimme nopeasti tarvittavin muutoksin. Käytämme tuotteissamme kotimaisten raaka-aineiden lisäksi vain turvallisia pääosin Euroopasta hankittuja raaka-aineita, jotta työntekijämme ja loppukäyttäjämme voivat tuotteitamme käyttää turvallisesti.

Yhdessä Luja-yhtiöiden (Fescon, Lujabetoni ja Lujatalo) kanssa haluamme rakentaa yhteistä turvallisuutta niin henkilöstön, kuin sidosryhmien kanssa ja taata turvallisen toimintaympäristön läpi koko toimitusketjun. Vietämme Luja-yhtiöiden kanssa yhteistä työturvallisuusviikkoa viikolla 38. Tulemme julkaisemaan viikon aikana erilaisia teemoja liittyen työturvallisuuteen. Piipahdamme myös tutustumassa toistemme toimintaan työturvallisuusmielessä, joten seurailkaahan kanaviamme.

 

Julkaistu: 16.02.2024

Luja vuosi 2023 – Vakaana vaikeassa suhdanteessa

Kaikkien Luja-yhtiöiden eli Lujatalon Oy:n, Lujabetoni Oy:n ja Fescon Oy:n yhteenlaskettu liikevaihto oli 781 miljoonaa euroa (840 miljoonaa euroa) ja yhteenlaskettu liikevoitto oli 19,6 miljoonaa euroa (19,3 miljoonaa euroa). Luja-yhtiöiden henkilöstömäärä laski edellisestä vuodesta ja oli 1 725 (1 885).

Lue lisää
Julkaistu: 09.02.2024

Betonielementeille vähähiilisyysluokitus – Lujabetoni saavutti sertifioinnin ensimmäisenä betonialan yrityksenä

Lujabetoni on ensimmäisenä betonialan yrityksenä saavuttanut virallisen sertifioinnin Suomen Betoniyhdistyksen (BY) betonielementeille luotuun vähähiilisyysluokitukseen. BY-Vähähiilisyysluokitus® -menetelmän avulla betonielementtien valmistuksen hiilidioksidipäästöt voidaan laskea erittäin luotettavasti ja arvot ovat vertailukelpoisia alan toimijoiden välillä.

Lue lisää
Lisää uutisia