X
Julkaistu: 18.09.2023

Turvallinen työpaikka on henkilöstön oikeus

Tavoitteemme on olla turvallinen työpaikka kaikille työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme, sekä asiakkaillemme. Panostamme vahvasti työturvallisuuteen yhdessä henkilöstön kanssa ja seuraamme sen toteutumista arjessamme. Työpaikoillamme esiintyviä vaaroja tunnistetaan ja ehkäistään riskiarviointien, sekä turvallisuushavaintojen avulla. Epäkohtiin puututaan ja niiden kehittymistä seurataan säännöllisesti. Kaikki tapaturmat kirjataan, tutkitaan ja korjaavat toimenpiteet toteutetaan.

Kehitämme toimintaamme investoimalla turvallisiin koneisiin, laitteisiin ja työvälineisiin. Seuraamme aktiivisesti lainsäädäntöä, sekä alan kehitystä ja reagoimme nopeasti tarvittavin muutoksin. Käytämme tuotteissamme kotimaisten raaka-aineiden lisäksi vain turvallisia pääosin Euroopasta hankittuja raaka-aineita, jotta työntekijämme ja loppukäyttäjämme voivat tuotteitamme käyttää turvallisesti.

Yhdessä Luja-yhtiöiden (Fescon, Lujabetoni ja Lujatalo) kanssa haluamme rakentaa yhteistä turvallisuutta niin henkilöstön, kuin sidosryhmien kanssa ja taata turvallisen toimintaympäristön läpi koko toimitusketjun. Vietämme Luja-yhtiöiden kanssa yhteistä työturvallisuusviikkoa viikolla 38. Tulemme julkaisemaan viikon aikana erilaisia teemoja liittyen työturvallisuuteen. Piipahdamme myös tutustumassa toistemme toimintaan työturvallisuusmielessä, joten seurailkaahan kanaviamme.

 

Julkaistu: 26.09.2023

Lujabetoni mukana kehittämässä Laakson yhteissairaalan jättihankkeen elementtirunkoa

Lujabetoni on ensimmäinen betonielementtitoimittaja, joka osallistuu yhteistoiminnalliseen allianssiin ns. allianssisopimusmallilla. Hankkeen päätoteuttajana toimii SRV Rakennus Oy. Solmittu kehityssopimus koskee Helsinkiin rakennettavan Laakson yhteissairaalan päärakennuksen runkoa. Lujabetonin toimitussisällön laajuus määritellään toteutusvaiheen tilauksessa, alustavien suunnitelmien mukaan tulossa on julkisivu-, väliseinä- ja ontelolaattaelementtejä sekä kahden vuoden työllistävää vaikutusta toimittaville betonitehtaille.

Lue lisää
Julkaistu: 19.09.2023

Turvallinen toimitusketju Lujabetonilla

Betonin ja betonisten rakennuselementtien sekä tuotteiden toimitusketjuun kuuluu useita tahoja, joiden työturvallisuusseikkojen huomioiminen leikkaa läpi koko linjan. Projektien onnistuminen turvallisesti vaatii jokaiselta vaiheelta osaamista ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin, sekä toimintamalleihin.

Lue lisää
Lisää uutisia