X
Julkaistu: 15.09.2022

Tuomo Eilola Lujabetonin betonituoteyksikön johtajaksi

Rakennusinsinööri, EMBA Tuomo Eilola (55) on nimitetty Lujabetonin betonituoteyksikön johtajaksi, kun tehtävää aikaisemmin hoitanut Juha Kinnunen jää eläkkeelle lyhyen siirtymävaiheen jälkeen. Tuomo Eilola aloittaa uudessa tehtävässään 1.10.2022. Hän on toiminut viimeiset kahdeksan vuotta Lujabetonin Haapajärven ja Kärsämäen tehtaiden tehdaspäällikkönä.

Rakennusinsinööri, EMBA Tuomo Eilola on nimitetty 1.10.2022 alkaen Lujabetonin betonituoteyksikön johtajaksi. Betonituoteyksikkö on noin 45 milj. euron liikevaihdollaan toiseksi suurin Lujabetonin kolmesta kotimaisesta liiketoimintayksiköstä. Yksikön päämarkkinat ovat infra- ja elementtirakentaminen. Tuomo Eilolalla on yli 30 vuoden kokemus rakennusalasta. Betonialalle hän tuli vuonna 2011 aloittaessaan Lujabetonilla myynti-insinöörinä. Siitä hän eteni nopeasti myyntipäälliköksi ja Haapajärven ja Kärsämäen tehtaiden tehdaspäälliköksi.

Tuomo Eilola seuraa uudessa tehtävässään Juha Kinnusta, joka aloitti uransa betonialalla marraskuussa 1990. Vuoden 2014 marraskuusta alkaen Juha Kinnunen on menestyksekkäästi johtanut koko betonituoteyksikköä – ja tehnyt sen menestyksekkäästi. Yksikkö on kasvanut ja laajentanut toimintaansa merkittävästi kannattavuudesta tinkimättä. Suurin kasvupyrähdys tapahtui, kun vuonna 2014 ostettiin iso tehdaskiinteistö Kärsämäeltä ja liitettiin se Haapajärven tehtaaseen. Vuonna 2021 tämä tehdaskokonaisuus nousi Lujabetonin suurimmaksi tehtaaksi liikevaihdoltaan.

Tuomo Eilolan seuraajaksi Haapajärven ja Kärsämäen tehtaiden päälliköksi on nimitetty Taneli Murtoperä, joka toimii tällä hetkellä Kärsämäen tehtaalla kehityspäällikkönä.

Lujabetonin toimitusjohtaja Mikko Isotalon mukaan valinta Juha Kinnusen seuraajaksi oli helppo.

– Haluan kiittää Juha Kinnusta todella pitkästä ja menestyksekkäästä työurasta Lujabetonin palveluksessa. Juhan johdossa betonituoteyksikkömme kehitys on ollut erinomaista, jopa poikkeuksellista betonialalla saavutetun kasvun suhteen. Samalla haluan toivottaa Tuomo Eilolalle ja Taneli Murtoperälle onnea ansaituissa uusissa mahdollisuuksissa, sanoo Mikko Isotalo.

Lisätietoja:

Lujabetoni Oy, toimitusjohtaja Mikko Isotalo, mikko.isotalo@luja.fi, p. 044 5852 305

Lisää uutisia