X
Julkaistu: 26.08.2022

Luja-Superkylpyhuoneelle on myönnetty Inspecta Sertifioinnin tuotesertifikaatti

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Luja-Superkylpyhuonemoduulille tuotesertifikaatin osoitukseksi siitä, että tuotteen valmistuksen laadunvarmistus täyttää vaatimusasiakirjojen kriteerit.

– Märkätilaelementit ovat projektikohtaisten suunnitelmien mukaan tehtaalla valmistettuja märkätilaelementtejä. Elementtien tekninen toimivuus varmistetaan käyttämällä luotettavien yhteistyökumppaneiden materiaaleja märkätilaelementeissä. Lisäksi tekninen toimivuus varmennetaan tehtaalla laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti tuotantovaiheessa.

Laadunvalvonta koostuu valmistajan sisäisestä laadunvalvonnasta sekä ulkopuolisesta laadunvalvonnan varmentamisesta. Tällä valvonnalla asiakas voi varmistua tuotteemme laadusta kohteisiinsa, kertoo Lujabetonin kehityspäällikkö Timo Haapaviita.

– Lujabetonille tuotesertifikaatin saaminen tarkoittaa sitä, että elementtitehtaalla meillä tulee olla osaavaa ja koulutettua henkilökuntaa valmistuksen sekä laadunvalvonnan tehtävien suorittamiseen sovellettavien vaatimusasiakirjojen mukaisesti. Uuden henkilön aloittaessa tuotannossamme, hänen perehdytyksensä tehtävään työhön on tarkkaan suunniteltu. Myös tuotantomme vakituista henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti tehtävänkuva huomioiden, Haapaviita sanoo.

Julkaistu: 28.03.2023

Lujabetonilla innovoitiin uudenlainen automaattinen jäteveden kierrätysjärjestelmä betonielementtitehtaisiin

Jussi Alatalo ja Teppo Kasanko olivat kyllästyneet ylimääräisten jätevesien aiheuttamiin ongelmiin päivittäisissä töissään Lujabetonin betonielementtitehtailla. He lähtivät ratkaisemaan ongelmaa ja keksivät älykkään, kompaktin laitteen, joka on vain 600 mm leveä ja noin kaksi metriä pitkä sekä korkea, perinteisten laitteiden ollessa erillisiä suojahalleja vaativia pesurumpuja ja ns. suotopuristimia.

Lue lisää
Lisää uutisia