X
Julkaistu: 26.08.2022

Luja-Superkylpyhuoneelle on myönnetty Inspecta Sertifioinnin tuotesertifikaatti

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Luja-Superkylpyhuonemoduulille tuotesertifikaatin osoitukseksi siitä, että tuotteen valmistuksen laadunvarmistus täyttää vaatimusasiakirjojen kriteerit.

– Märkätilaelementit ovat projektikohtaisten suunnitelmien mukaan tehtaalla valmistettuja märkätilaelementtejä. Elementtien tekninen toimivuus varmistetaan käyttämällä luotettavien yhteistyökumppaneiden materiaaleja märkätilaelementeissä. Lisäksi tekninen toimivuus varmennetaan tehtaalla laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti tuotantovaiheessa.

Laadunvalvonta koostuu valmistajan sisäisestä laadunvalvonnasta sekä ulkopuolisesta laadunvalvonnan varmentamisesta. Tällä valvonnalla asiakas voi varmistua tuotteemme laadusta kohteisiinsa, kertoo Lujabetonin kehityspäällikkö Timo Haapaviita.

– Lujabetonille tuotesertifikaatin saaminen tarkoittaa sitä, että elementtitehtaalla meillä tulee olla osaavaa ja koulutettua henkilökuntaa valmistuksen sekä laadunvalvonnan tehtävien suorittamiseen sovellettavien vaatimusasiakirjojen mukaisesti. Uuden henkilön aloittaessa tuotannossamme, hänen perehdytyksensä tehtävään työhön on tarkkaan suunniteltu. Myös tuotantomme vakituista henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti tehtävänkuva huomioiden, Haapaviita sanoo.

Julkaistu: 16.02.2024

Luja vuosi 2023 – Vakaana vaikeassa suhdanteessa

Kaikkien Luja-yhtiöiden eli Lujatalon Oy:n, Lujabetoni Oy:n ja Fescon Oy:n yhteenlaskettu liikevaihto oli 781 miljoonaa euroa (840 miljoonaa euroa) ja yhteenlaskettu liikevoitto oli 19,6 miljoonaa euroa (19,3 miljoonaa euroa). Luja-yhtiöiden henkilöstömäärä laski edellisestä vuodesta ja oli 1 725 (1 885).

Lue lisää
Julkaistu: 09.02.2024

Betonielementeille vähähiilisyysluokitus – Lujabetoni saavutti sertifioinnin ensimmäisenä betonialan yrityksenä

Lujabetoni on ensimmäisenä betonialan yrityksenä saavuttanut virallisen sertifioinnin Suomen Betoniyhdistyksen (BY) betonielementeille luotuun vähähiilisyysluokitukseen. BY-Vähähiilisyysluokitus® -menetelmän avulla betonielementtien valmistuksen hiilidioksidipäästöt voidaan laskea erittäin luotettavasti ja arvot ovat vertailukelpoisia alan toimijoiden välillä.

Lue lisää
Lisää uutisia