X
Julkaistu: 26.08.2022

Luja-Superkylpyhuoneelle on myönnetty Inspecta Sertifioinnin tuotesertifikaatti

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Luja-Superkylpyhuonemoduulille tuotesertifikaatin osoitukseksi siitä, että tuotteen valmistuksen laadunvarmistus täyttää vaatimusasiakirjojen kriteerit.

– Märkätilaelementit ovat projektikohtaisten suunnitelmien mukaan tehtaalla valmistettuja märkätilaelementtejä. Elementtien tekninen toimivuus varmistetaan käyttämällä luotettavien yhteistyökumppaneiden materiaaleja märkätilaelementeissä. Lisäksi tekninen toimivuus varmennetaan tehtaalla laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti tuotantovaiheessa.

Laadunvalvonta koostuu valmistajan sisäisestä laadunvalvonnasta sekä ulkopuolisesta laadunvalvonnan varmentamisesta. Tällä valvonnalla asiakas voi varmistua tuotteemme laadusta kohteisiinsa, kertoo Lujabetonin kehityspäällikkö Timo Haapaviita.

– Lujabetonille tuotesertifikaatin saaminen tarkoittaa sitä, että elementtitehtaalla meillä tulee olla osaavaa ja koulutettua henkilökuntaa valmistuksen sekä laadunvalvonnan tehtävien suorittamiseen sovellettavien vaatimusasiakirjojen mukaisesti. Uuden henkilön aloittaessa tuotannossamme, hänen perehdytyksensä tehtävään työhön on tarkkaan suunniteltu. Myös tuotantomme vakituista henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti tehtävänkuva huomioiden, Haapaviita sanoo.

Julkaistu: 15.09.2022

Tuomo Eilola Lujabetonin betonituoteyksikön johtajaksi

Rakennusinsinööri, EMBA Tuomo Eilola (55) on nimitetty Lujabetonin betonituoteyksikön johtajaksi, kun tehtävää aikaisemmin hoitanut Juha Kinnunen jää eläkkeelle lyhyen siirtymävaiheen jälkeen. Tuomo Eilola aloittaa uudessa tehtävässään 1.10.2022. Hän on toiminut viimeiset kahdeksan vuotta Lujabetonin Haapajärven ja Kärsämäen tehtaiden tehdaspäällikkönä.

Lue lisää
Lisää uutisia