X
Julkaistu: 26.08.2022

Luja-Superkylpyhuoneelle on myönnetty Inspecta Sertifioinnin tuotesertifikaatti

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Luja-Superkylpyhuonemoduulille tuotesertifikaatin osoitukseksi siitä, että tuotteen valmistuksen laadunvarmistus täyttää vaatimusasiakirjojen kriteerit.

– Märkätilaelementit ovat projektikohtaisten suunnitelmien mukaan tehtaalla valmistettuja märkätilaelementtejä. Elementtien tekninen toimivuus varmistetaan käyttämällä luotettavien yhteistyökumppaneiden materiaaleja märkätilaelementeissä. Lisäksi tekninen toimivuus varmennetaan tehtaalla laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti tuotantovaiheessa.

Laadunvalvonta koostuu valmistajan sisäisestä laadunvalvonnasta sekä ulkopuolisesta laadunvalvonnan varmentamisesta. Tällä valvonnalla asiakas voi varmistua tuotteemme laadusta kohteisiinsa, kertoo Lujabetonin kehityspäällikkö Timo Haapaviita.

– Lujabetonille tuotesertifikaatin saaminen tarkoittaa sitä, että elementtitehtaalla meillä tulee olla osaavaa ja koulutettua henkilökuntaa valmistuksen sekä laadunvalvonnan tehtävien suorittamiseen sovellettavien vaatimusasiakirjojen mukaisesti. Uuden henkilön aloittaessa tuotannossamme, hänen perehdytyksensä tehtävään työhön on tarkkaan suunniteltu. Myös tuotantomme vakituista henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti tehtävänkuva huomioiden, Haapaviita sanoo.

Julkaistu: 01.12.2022

Lujabetonille voitto vuoden Paalutustyömaa -kilpailussa

Vuoden 2022 Paalutustyömaaksi on valittu Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi Metsä Fibren Kemin biotuotetehdas. Valinnan tärkeäksi kriteeriksi nostettiin eri osapuolien yhteistyönä tekemä huolellinen ennakkosuunnittelu ja -valmistelu sekä prosessien jatkuva kehittäminen.

Lue lisää
Julkaistu: 17.11.2022

Lujabetonille hyvin merkittävä päänavaus tuulivoimaliiketoimintaan – aloittaa betonitornien valmistuksen

Lujabetoni on solminut jättisopimuksen Nordex Finland Oy:n kanssa, joka kuuluu yhteen maailman suurimmista tuulivoimaturbiineiden valmistajista, kansainväliseen Nordex Groupiin. Sopimuksella Lujabetoni toimittaa betonielementit 26 tuulivoimalan torneihin Nordex Finlandin rakentamiin tuulipuistoihin Suomessa. Hankkeet tuovat jopa 100 uutta työpaikkaa Lujabetonin Kärsämäen tehtaalle.

Lue lisää
Lisää uutisia