X
Julkaistu: 13.12.2021

Joulunajan elementtitoimitukset onnistuvat hyvän ennakoinnin turvin!

Joulu on jo oven takana ja Lujabetoninkin väki hiljentyy Jouluksi rauhoittumaan yhdessä läheistensä kanssa. Myös joidenkin elementtitehtaidemme tuotanto seisahtuu välipäivinä. Tuotanto on käynnissä taas täysimittaisesti joulunalusviikon ja jälleen vuoden 2022 alusta alkaen.

Toimitukset mahdollisesti käynnissä oleville työmaille hoidetaan kuitenkin sovitun mukaan. Kuljetukset onnistuvat kaikista elementtitehtaistamme myös viikolla 52., kun tilaukset tehdään viimeistään viikolla 50.

”Sujuvien toimitusten varmistamiseksi tuotannonsuunnittelussa tulee aina olla ajantasainen tieto kohteen rakennusaikataulusta. Siksi on tärkeää, että projektinhoidon henkilöstöllemme ilmoitetaan välittömästi, mikäli ennalta sovitut aikataulut muuttuvat. Lähettämötoiminnoista ja kuljetustilauksista vastaava henkilöstömme on valmiudessa myös välipäivien elementtitoimituksiin, mutta tieto toimituksista tulee olla ajoissa meillä.”, sanoo Lujabetonin kuljetuspäällikkö Pekka Ruotsalainen.

Kuljetusasioissa ota yhteyttä sähköpostitse: elementti.tilaus@luja.fi

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös kuljetuspäällikkö Pekka Ruotsalaiseen, pekka.ruotsalainen@luja.fi, 044-5852 383

Julkaistu: 26.09.2023

Lujabetoni mukana kehittämässä Laakson yhteissairaalan jättihankkeen elementtirunkoa

Lujabetoni on ensimmäinen betonielementtitoimittaja, joka osallistuu yhteistoiminnalliseen allianssiin ns. allianssisopimusmallilla. Hankkeen päätoteuttajana toimii SRV Rakennus Oy. Solmittu kehityssopimus koskee Helsinkiin rakennettavan Laakson yhteissairaalan päärakennuksen runkoa. Lujabetonin toimitussisällön laajuus määritellään toteutusvaiheen tilauksessa, alustavien suunnitelmien mukaan tulossa on julkisivu-, väliseinä- ja ontelolaattaelementtejä sekä kahden vuoden työllistävää vaikutusta toimittaville betonitehtaille.

Lue lisää
Julkaistu: 19.09.2023

Turvallinen toimitusketju Lujabetonilla

Betonin ja betonisten rakennuselementtien sekä tuotteiden toimitusketjuun kuuluu useita tahoja, joiden työturvallisuusseikkojen huomioiminen leikkaa läpi koko linjan. Projektien onnistuminen turvallisesti vaatii jokaiselta vaiheelta osaamista ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin, sekä toimintamalleihin.

Lue lisää
Lisää uutisia