X
Julkaistu: 13.12.2021

Joulunajan elementtitoimitukset onnistuvat hyvän ennakoinnin turvin!

Joulu on jo oven takana ja Lujabetoninkin väki hiljentyy Jouluksi rauhoittumaan yhdessä läheistensä kanssa. Myös joidenkin elementtitehtaidemme tuotanto seisahtuu välipäivinä. Tuotanto on käynnissä taas täysimittaisesti joulunalusviikon ja jälleen vuoden 2022 alusta alkaen.

Toimitukset mahdollisesti käynnissä oleville työmaille hoidetaan kuitenkin sovitun mukaan. Kuljetukset onnistuvat kaikista elementtitehtaistamme myös viikolla 52., kun tilaukset tehdään viimeistään viikolla 50.

”Sujuvien toimitusten varmistamiseksi tuotannonsuunnittelussa tulee aina olla ajantasainen tieto kohteen rakennusaikataulusta. Siksi on tärkeää, että projektinhoidon henkilöstöllemme ilmoitetaan välittömästi, mikäli ennalta sovitut aikataulut muuttuvat. Lähettämötoiminnoista ja kuljetustilauksista vastaava henkilöstömme on valmiudessa myös välipäivien elementtitoimituksiin, mutta tieto toimituksista tulee olla ajoissa meillä.”, sanoo Lujabetonin kuljetuspäällikkö Pekka Ruotsalainen.

Kuljetusasioissa ota yhteyttä sähköpostitse: elementti.tilaus@luja.fi

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös kuljetuspäällikkö Pekka Ruotsalaiseen, pekka.ruotsalainen@luja.fi, 044-5852 383

Julkaistu: 09.06.2022

Teräsmarkkinat uuden äärellä

Johan nyt on markkinat! tavattiin sanoa entisaikaan maailman menoa ihmetellessä. Se on myös 1960-luvulle sijoittuva suomalainen elokuva, sotilasfarssi, jonka juoni perustuu väärinkäsityksiin ja kommelluksiin. Pandemian jälkiaallon ja Venäjän hyökkäyssodan myötä tämä tuli allekirjoittaneelle vahvasti mieleen, kun olen seurannut terästen kustannuskehitystä betonialalla.

Lue lisää
Lisää uutisia