X
Julkaistu: 13.12.2021

Joulunajan elementtitoimitukset onnistuvat hyvän ennakoinnin turvin!

Joulu on jo oven takana ja Lujabetoninkin väki hiljentyy Jouluksi rauhoittumaan yhdessä läheistensä kanssa. Myös joidenkin elementtitehtaidemme tuotanto seisahtuu välipäivinä. Tuotanto on käynnissä taas täysimittaisesti joulunalusviikon ja jälleen vuoden 2022 alusta alkaen.

Toimitukset mahdollisesti käynnissä oleville työmaille hoidetaan kuitenkin sovitun mukaan. Kuljetukset onnistuvat kaikista elementtitehtaistamme myös viikolla 52., kun tilaukset tehdään viimeistään viikolla 50.

”Sujuvien toimitusten varmistamiseksi tuotannonsuunnittelussa tulee aina olla ajantasainen tieto kohteen rakennusaikataulusta. Siksi on tärkeää, että projektinhoidon henkilöstöllemme ilmoitetaan välittömästi, mikäli ennalta sovitut aikataulut muuttuvat. Lähettämötoiminnoista ja kuljetustilauksista vastaava henkilöstömme on valmiudessa myös välipäivien elementtitoimituksiin, mutta tieto toimituksista tulee olla ajoissa meillä.”, sanoo Lujabetonin kuljetuspäällikkö Pekka Ruotsalainen.

Kuljetusasioissa ota yhteyttä sähköpostitse: elementti.tilaus@luja.fi

Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös kuljetuspäällikkö Pekka Ruotsalaiseen, pekka.ruotsalainen@luja.fi, 044-5852 383

Julkaistu: 01.12.2022

Lujabetonille voitto vuoden Paalutustyömaa -kilpailussa

Vuoden 2022 Paalutustyömaaksi on valittu Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi Metsä Fibren Kemin biotuotetehdas. Valinnan tärkeäksi kriteeriksi nostettiin eri osapuolien yhteistyönä tekemä huolellinen ennakkosuunnittelu ja -valmistelu sekä prosessien jatkuva kehittäminen.

Lue lisää
Julkaistu: 17.11.2022

Lujabetonille hyvin merkittävä päänavaus tuulivoimaliiketoimintaan – aloittaa betonitornien valmistuksen

Lujabetoni on solminut jättisopimuksen Nordex Finland Oy:n kanssa, joka kuuluu yhteen maailman suurimmista tuulivoimaturbiineiden valmistajista, kansainväliseen Nordex Groupiin. Sopimuksella Lujabetoni toimittaa betonielementit 26 tuulivoimalan torneihin Nordex Finlandin rakentamiin tuulipuistoihin Suomessa. Hankkeet tuovat jopa 100 uutta työpaikkaa Lujabetonin Kärsämäen tehtaalle.

Lue lisää
Lisää uutisia