X
Julkaistu: 28.04.2021

Erinomaista paaluyhteistyötä

Lujabetonin tärkeä yhteistyökumppani paalurakentamisessa on Suomen johtava paalutusyritys Nordpile Oy. Toimitusjohtaja Ossi Hakanen kertoo yhteistyöstä Lujabetonin kanssa.

– Meille Lujabetonin panostukset paalutuotantoon ovat näkyneet lisääntyvinä paalutustöinä ja isoina uusina hankkeina. Lujabetonin Metsä Fibren kanssa tekemä Kemin biotuotetehtaan paalutussopimus ja meidän paalutussopimus tuovat molemmille hyvää työkuormaa. Myös Lujabetonin Loimaan paalutoiminnan laajentaminen on vaikuttanut meidän töihimme positiivisella tavalla ja tuonut toimitusten varmuuden ja joustavuuden ansiosta lisääntyvää asiakastyytyväisyyttä asiakkaidemme keskuudessa.

Yhteistyö Lujabetonin ja Nordpilen välillä on sujunut pääsääntöisesti jopa erinomaisesti, sanovat paalutustyönjohtajat ja paaluttajat, jotka jokapäiväisessä työssään tekevät töitä Lujabetonin ihmisten ja tuotteiden parissa.

Tällä hetkellä meillä on töitä yllin kyllin ja pitkällä tähtäimellä toivomme, että teollisuuden investointeja jatketaan ja saamme nähdä Vaasan akkutehtaan tyyppisiä uutisia. Tieverkostojen parantamiseen ja muuhun infrarakentamiseen panostaminen olisi tärkeää. Tulevaisuutta katson luottavaisin mielin, meillä on ajatukset liiketoiminnan kasvussa sekä edelleen laajentamisessa pohjarakentamisen sektorilla sekä sitä myöten myös yhteistyön vahvistumisessa kumppaneidemme kanssa.

Toimitusjohtaja Ossi Hakanen, Nordpile Oy

Julkaistu: 26.09.2023

Lujabetoni mukana kehittämässä Laakson yhteissairaalan jättihankkeen elementtirunkoa

Lujabetoni on ensimmäinen betonielementtitoimittaja, joka osallistuu yhteistoiminnalliseen allianssiin ns. allianssisopimusmallilla. Hankkeen päätoteuttajana toimii SRV Rakennus Oy. Solmittu kehityssopimus koskee Helsinkiin rakennettavan Laakson yhteissairaalan päärakennuksen runkoa. Lujabetonin toimitussisällön laajuus määritellään toteutusvaiheen tilauksessa, alustavien suunnitelmien mukaan tulossa on julkisivu-, väliseinä- ja ontelolaattaelementtejä sekä kahden vuoden työllistävää vaikutusta toimittaville betonitehtaille.

Lue lisää
Julkaistu: 19.09.2023

Turvallinen toimitusketju Lujabetonilla

Betonin ja betonisten rakennuselementtien sekä tuotteiden toimitusketjuun kuuluu useita tahoja, joiden työturvallisuusseikkojen huomioiminen leikkaa läpi koko linjan. Projektien onnistuminen turvallisesti vaatii jokaiselta vaiheelta osaamista ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin, sekä toimintamalleihin.

Lue lisää
Lisää uutisia