X
Julkaistu: 28.04.2021

Erinomaista paaluyhteistyötä

Lujabetonin tärkeä yhteistyökumppani paalurakentamisessa on Suomen johtava paalutusyritys Nordpile Oy. Toimitusjohtaja Ossi Hakanen kertoo yhteistyöstä Lujabetonin kanssa.

– Meille Lujabetonin panostukset paalutuotantoon ovat näkyneet lisääntyvinä paalutustöinä ja isoina uusina hankkeina. Lujabetonin Metsä Fibren kanssa tekemä Kemin biotuotetehtaan paalutussopimus ja meidän paalutussopimus tuovat molemmille hyvää työkuormaa. Myös Lujabetonin Loimaan paalutoiminnan laajentaminen on vaikuttanut meidän töihimme positiivisella tavalla ja tuonut toimitusten varmuuden ja joustavuuden ansiosta lisääntyvää asiakastyytyväisyyttä asiakkaidemme keskuudessa.

Yhteistyö Lujabetonin ja Nordpilen välillä on sujunut pääsääntöisesti jopa erinomaisesti, sanovat paalutustyönjohtajat ja paaluttajat, jotka jokapäiväisessä työssään tekevät töitä Lujabetonin ihmisten ja tuotteiden parissa.

Tällä hetkellä meillä on töitä yllin kyllin ja pitkällä tähtäimellä toivomme, että teollisuuden investointeja jatketaan ja saamme nähdä Vaasan akkutehtaan tyyppisiä uutisia. Tieverkostojen parantamiseen ja muuhun infrarakentamiseen panostaminen olisi tärkeää. Tulevaisuutta katson luottavaisin mielin, meillä on ajatukset liiketoiminnan kasvussa sekä edelleen laajentamisessa pohjarakentamisen sektorilla sekä sitä myöten myös yhteistyön vahvistumisessa kumppaneidemme kanssa.

Toimitusjohtaja Ossi Hakanen, Nordpile Oy

Lisää uutisia