X
Julkaistu: 22.05.2017

Lujabetoni ja S-ryhmä jatkavat yhteistyötä logistiikkarakentamisessa

Lujabetonin betonielementit valittiin S-ryhmän Seinäjoen logistiikkaterminaaliin, joka on jo kolmas yritysten yhteinen logistiikkakeskusprojekti. Lujabetonin vahva elementtiosaaminen, toimitusvarmuus sekä toimintasäteen laajuus mahdollistavat elementtitoimitukset valtakunnallisesti.

Seinäjoen logistiikkaterminaali on jatkoa Lujabetonin ja S-ryhmän yhteistyölle logistiikkakeskusten rakentamisessa. Aiemmat yhteiset betonielementtiprojektit ovat Sipoon PTDC-logistiikkakeskus ja syksyllä 2016 valmistunut Kuopion alueellinen logistiikkaterminaali.

Käyttäjänä kohteissa on SOK:n tytäryhtiö Inex Partners, joka toimii S-ryhmän logistiikkatiloissa. –Yhteistyö S-ryhmän kanssa on sujunut hyvin. Yhteisten projektien myötä hioutuneet prosessit selkeyttävät tekemistä, kertoo Lujabetonin elementtiyksikön johtaja Kari Turunen. – Kun päästään yhteisen suunnittelupöydän äärelle alusta asti, on lopputulos kaikkia osapuolia tyydyttävää, Turunen painottaa.

Paikalliset S-ryhmän logistiikkaterminaalit toimivat välivarastoina Sipoon logistiikkakeskuksesta tuleville tuotteille. Uudet nykyaikaiset logistiikkatilat palvelevat S-ryhmän alueellisia toimipisteitä eli paikallisia kauppoja. Panostamme nyt nykyaikaisten ja energiatehokkaiden logistiikkatoimitilojen rakentamiseen, joiden tavoitteena on tuottaa tehokkaita ja energia- ja elinkaariedullisia logistiikkapalveluita kotimaamme tarpeisiin, toteaa SOK:n rakennuttajapäällikkö Juha Äijälä.

Kari Turunen on tyytyväinen toimitilarakentamisen piristymisestä. – Kaupan alalla tehdään juuri nyt vahvasti uusiutumistoimenpiteitä kaupan ketjun toiminnan tehostamiseksi ja Lujabetoni tarjoaa ratkaisujaan näihin kasvun tarpeisiin vankalla ammattitaidolla, sanoo Turunen.

Kuopioon syksyllä 2016 rakennettu Kuopion logistiikkaterminaali ja nyt valmistunut Seinäjoen vastaava ovat suuruusluokaltaan molemmat noin 7000 m2. Seinäjoen kohteen elementit valmistettiin Lujabetonin Hämeenlinnan ja Taavetin tehtailla.

Lisätietoja:
Lujabetoni Oy: Kari Turunen, elementtiyksikön johtaja, p. 044 585 2482, kari.turunen@luja.fi
SOK: Juha Äijälä, rakennuttajapäällikkö p. 050 584 6805, juha.aijala@sok.fi

Lisää uutisia