X
Julkaistu: 16.03.2017

Lujabetonille merkittävä uutuustuote pintalattioiden betonivaluihin, LujaFlow 20/60

Lujabetonin betoniperhe laajenee, kun se tuo markkinoille uutuustuotteen pintalattioiden valuun ohuemmilla betonipaksuuksilla. Tuote ratkaisee merkittävän lattiarakentamisen haasteen, jossa itsetasoittuva pumpattava tasoite on erittäin kallis täyttökerros, mutta jossa perinteinen pintabetonikerros ei vielä toimi teknisesti oikein. LujaFlow’n täyttökerroksen minimipaksuus on 20 mm ja maksimipaksuus 60 mm. Tuote sopii erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamisen lattioiden pintavalukohteisiin.

Lujabetonin uutuustuote LujaFlow tuodaan pintalattioiden valumarkkinoille vastaamaan ohuempien pintalattioiden kysyntään. Tuote on tarkoitettu kerrospaksuudeltaan perinteisten pumpputasoitteiden eli ns. plaanojen, sekä normaalin valmisbetonin kerrospaksuuksien ongelmalliseen väliin. Tuote soveltuu käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa.

– Tuotekehityksemme seuraa jatkuvasti markkinoiden tilannetta ja pyrimme löytämään parhaat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin, kertoo Lujabetonin kehityspäällikkö Perttu Ruuska. – LujaFlow’ta lähdimme kehittämään, sillä näimme tuotteelle selkeän tilauksen markkinassa, Perttu Ruuska jatkaa.

LujaFlow’n ehdottomia hyötyjä ovat helppous ja nopeus. Tuotteen voi tilata kuten tilaisi valmisbetonia. Se toimitetaan valmisbetonin tapaan työmaalle, eikä erityislaitteistoja tarvita. LujaFlow’ta voi tilata kätevästi pieniinkin valuihin. – Asiakkaalla on mahdollisuus valita myös kokonaisvaltainen ratkaisu, sillä kumppaniverkostomme kautta saa tarvittaessa myös valutyön tekijän, Perttu Ruuska sanoo.

LujaFlow on helposti levitettävä ja sen työstäminen on vaivatonta. Tuote on erittäin taloudellinen vaihtoehto hiukankin paksummille tasoitekerroksille, ollen tällöin merkittävästi pumpattavia lattiatasoitteita edullisempi.

Vastaavia tuotteita on tehty Euroopassa jo pitkään, joten tuote on testattu ja toimivaksi todettu lukuisissa kohteissa muualla Euroopassa. Omien testivalujen osalta olemme päässeet haluttuihin tuloksiin ja rakenteen tarttuvuus on ollut erittäin hyvä.– Meillä on kovat odotukset tuoteuutuutemme menestyksestä. LujaFlow’lle on tilausta, Ruuska sanoo.

LujaFlow’n laatua tarkkaillaan koko tuotantoprosessin ajan, kuten muidenkin Lujabetonin betonien kohdalla toimitaan. Annostelu on hyvin tarkkaa, sillä se tehdään koneellisesti ja tietokoneohjatusti tehtaalla. Tuotetta saa kaikilta Lujabetonin valmisbetonitehtailta.

 

Lisätietoja, Lujabetoni:
Kehityspäällikkö Perttu Ruuska, perttu.ruuska@lujabetoni.fi, p. 044 585 2205
Kehityspäällikkö Miro Harjumäki, miro.harjumaki@luja.fi, p. 0445852204
Yksikönjohtaja, valmisbetonit, Markus Haatainen, markus.haatainen@luja.fi, p. 044 585 2476

Kuvia ja video:
lujabetoni.fi/tuotteet/valmisbetonit/erikoisbetonit/#uutuus-lujaflow-2060

Lisää uutisia