X
Julkaistu: 31.01.2017

Uudet asiakaslähtöiset nettisivumme julki!

Olemme avanneet uudistetut nettisivumme. Entistäkin asiakaslähtöisemmin suunniteltujen nettisivujen rakenteessa on panostettu visuaalisuuteen, tuotteiden selkeään esillepanoon, selkeään tuotetietoon ja näyttäviin referensseihin.

Päätason navigoinnin on tarkoitus helposti johdattaa halutulle alasivustolle; tuotteisiin, tarjoamiimme ratkaisuihin, referensseihin, tehdasverkostoon jne. Henkilö- ja tehdasyhteystiedot on löydettävissä selkeästi nyt useammasta kuin yhdestä paikasta. Pääsivun oikean yläkulman Haku-toiminnolla voit myös kätevästi hakea tietoa.

Lujabetonin uudet nettisivut nivoutuvat Luja-yhtiöiden viime syksynä julkaistuille sivuille. Esimerkiksi Avoimet työpaikat -linkistä pääset suoraan Luja-sivustolle, jossa on kaikki konsernin avoimet työpaikat ja  yleisesti tietoa Luja-konsernista.

Tervetuloa tutustumaan, toivomme että viihdyt ja löydät etsimäsi.

Jos huomaat virheitä tai toimimattomia linkkejä, voit halutessasi antaa palautetta yhteystietolomakkeen kautta >> Lomake

Julkaistu: 16.11.2023

Luja-yhtiöt 70 vuotta

Luja-yhtiöt täyttää tänään, 16.11.2023, 70 vuotta. Yhtiö on pysynyt koko historiansa ajan saman perheen, Isotalojen, omistuksessa ja se on tänä päivänä yksi Suomen suurimmista rakennus- ja rakennustuoteteollisuusalan toimijoista.

Lue lisää
Lisää uutisia