X
Julkaistu: 16.04.2014

Lujabetoni ja Kymppibetoni aloittavat betoniyhteistyön

Lujabetoni Oy ja Kymppibetoni Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen betonitoimituksista Loimaan ja lähiympäristön alueella. Yhteistyö käynnistyi 14.4.2014.

Sopimuksessa osapuolet aloittavat yhteistyön, joka tuo alueen betoniasiakkaille selkeää lisäarvoa toimitusvarmuuden paranemisen myötä. ’Yhteistyösopimuksessa hyödynnämme kahden betoniosaajan vahvuudet ja saamme kaikkia osapuolia tyydyttävän toimintamallin’ kertoo Lujabetonin betonituoteyksikön johtaja Sakari Petsalo yhteistyöstä. Molemmilla osapuolilla
on tavoitteena markkina-aseman vahvistaminen alueella.

Kilpailulainsäädännön määräykset täyttävässä yhteistyösopimuksessa Kymppibetoni markkinoi, myy, kuljettaa sekä pumppaa betonin, jonka Lujabetoni valmistaa ja jonka laadunvalvonnasta Lujabetoni vastaa. Osapuolet toimivat toistensa varatehtaina, mikä takaa entistä paremman toimitusvarmuuden kaikissa toimituksissa. Erityistä hyötyä synergiasta saavat keskeytymätöntä betoninsaantia vaativat valutyöt. Betonia valmistava tehdas tulee pääsääntöisesti aina olemaan asiakasta lähinnä oleva tehdas.

Kymppibetonin nykyaikaiselle ja tehokkaalle kuljetus- ja pumppauskalustolle saadaan yhteistyön myötä parempi käyttöaste. Samoin maantieteellinen markkina-alue laajenee Lujabetonin Loimaan tehtaan valmistamien betonien myötä.
’Yrityksemme uskottavuus kasvaa toimiessamme pitkään markkinoilla olleen ja laadusta tunnetun yrityksen kanssa’, kertoo Kymppibetonin toimitusjohtaja Heikki Laaksonen.

Suomen betonimarkkinoilla 60 vuotta toiminut Lujabetoni hyötyy myös yhteistyöstä. ’Loimaan tehtaallamme on hyvät tekniset valmiudet ja osaava henkilöstö tuotannon laajentumiseen valmisbetonitoimituksiin. Volyymin kasvaessa saamme tehtaamme resurssit hyödynnettyä paremmin, mikä auttaa kireässä kilpailussa’, kertoo Sakari Petsalo.

Lisätietoja:

Kymppibetoni Oy, Heikki Laaksonen, toimitusjohtaja, puh. 0400 755 666
Lujabetoni Oy, Sakari Petsalo, betonituoteyksikön johtaja, puh. 044 585 2363

Lisää uutisia