X
Julkaistu: 14.05.2013

Lujabetoni aloittaa valmisbetonituotannon Loimaalla

Lujabetonin Loimaan-tehdas laajentaa toimintaansa valmisbetonitoimituksiin. Tällä hetkellä tehdas tuottaa betonielementtejä ja betonituotteita, ja pian tehtaalta aloitetaan myös valmisbetonin tuotanto ja toimitukset.

Loimaan valmisbetonitoimitukset on tarkoitus aloittaa loppuvuodesta 2013.

– Perustilat ja betonitehdas ovat jo käytännössä valmiina, mutta teemme vielä pieniä muutostöitä ja investointeja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi, kertoo tehdaspäällikkö Heikki Manner Lujabetonilta.

– Parhaillamme etsimme myös kuljetus- ja pumppausyrityksiä betonin toimituksiin.

Manner näkee alueen mielenkiintoisena rakentamisen markkinana valmisbetonituotannon osalta.

– Koska voimme tehdä valmisbetonia elementinteon rinnalla, uskon betoniasemamme olevan erittäin kilpailukykyinen ja kustannustehokas vaihtoehto alueen rakentajille, Manner näkee.

Lujabetoni on toiminut valmisbetonin parissa jo 60 vuotta.

– Lujabetonilla on ennestään 15 valmisbetoniasemaa Suomessa Helsingistä Ouluun. Tähtäämme siihen, että olemme merkittävä valmisbetonin tuottaja myös Loimaan alueella ja sen lähiympäristössä, vahvistaa betonituoteyksikön johtaja Sakari Petsalo.

Lisätietoja:

Lujabetonin betonituotteiden yksikönjohtaja Sakari Petsalo 044 585 2363
Lujabetonin Loimaan tehdaspäällikkö Heikki Manner 044 585 2444

Julkaistu: 26.06.2024

Lujabetonin ja YBT:n omistama betonielementtiyritys Prefabmästarna Sverige AB on tehnyt merkittävän yrityskaupan – Laajentaa kapasiteettiaan tulevia Pohjois-Ruotsin teollisuushankkeita varten

Vihreän siirtymän teollisuusinvestointien myötä Prefabmästarna Sverige AB näkee betonielementtimarkkinoiden kasvavan Pohjois-Ruotsissa. Vastatakseen kasvaviin tarpeisiin yritys on jatkuvasti kehittänyt olemassa olevaa elementtiliiketoimintaansa Öjebynissä ja vahvistaakseen edelleen asemaansa yhtiö on hankkinut 100 % Norsjö Betong AB:n osakkeista yrityskaupalla 25.6.2024. Prefabmästarna Sverigen liikevaihto oli noin 26 M€ vuonna 2023 ja Norsjö Betongin liikevaihto noin 6 M€.

Lue lisää
Lisää uutisia