X
Julkaistu: 14.05.2013

Lujabetoni aloittaa valmisbetonituotannon Loimaalla

Lujabetonin Loimaan-tehdas laajentaa toimintaansa valmisbetonitoimituksiin. Tällä hetkellä tehdas tuottaa betonielementtejä ja betonituotteita, ja pian tehtaalta aloitetaan myös valmisbetonin tuotanto ja toimitukset.

Loimaan valmisbetonitoimitukset on tarkoitus aloittaa loppuvuodesta 2013.

– Perustilat ja betonitehdas ovat jo käytännössä valmiina, mutta teemme vielä pieniä muutostöitä ja investointeja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi, kertoo tehdaspäällikkö Heikki Manner Lujabetonilta.

– Parhaillamme etsimme myös kuljetus- ja pumppausyrityksiä betonin toimituksiin.

Manner näkee alueen mielenkiintoisena rakentamisen markkinana valmisbetonituotannon osalta.

– Koska voimme tehdä valmisbetonia elementinteon rinnalla, uskon betoniasemamme olevan erittäin kilpailukykyinen ja kustannustehokas vaihtoehto alueen rakentajille, Manner näkee.

Lujabetoni on toiminut valmisbetonin parissa jo 60 vuotta.

– Lujabetonilla on ennestään 15 valmisbetoniasemaa Suomessa Helsingistä Ouluun. Tähtäämme siihen, että olemme merkittävä valmisbetonin tuottaja myös Loimaan alueella ja sen lähiympäristössä, vahvistaa betonituoteyksikön johtaja Sakari Petsalo.

Lisätietoja:

Lujabetonin betonituotteiden yksikönjohtaja Sakari Petsalo 044 585 2363
Lujabetonin Loimaan tehdaspäällikkö Heikki Manner 044 585 2444

Julkaistu: 23.09.2024

Lujabetoni on valittu elementtitoimittajaksi Mäntsälään rakennettavaan Ohkolan sairaalan uudisrakennukseen – Kyseessä on erittäin merkittävä elementtitoimitus Lujabetonille

Lujabetonin pitkä historia vahvana betonielementtitoimittajana sairaalaprojekteissa saa jatkoa Ohkolan sairaalan uudisrakennuksen toimituksista. Lujabetoni toimittaa  hankkeen kaikki betonielementit, yhteensä 2.200 kappaletta. Ohkolan uudisrakennus on osa Laakson yhteissairaalan allianssihanketta.

Lue lisää
Julkaistu: 20.09.2024

Parveke-elementtejä julkisivusaaneerauskohteisiin 25 vuoden kokemuksella

Lujabetoni on toimittanut jo 25 vuoden ajan uusia parveke-elementtejä julkisivusaneerauskohteisiin, esim. 70-luvun elementtilähiöihin. Olemme Kärsämäen tehokkaan parvekelinjan ansiosta markkinajohtaja saneerausparvekkeiden saralla – pystymme toteuttamaan teknisiltä ominaisuuksiltaan laadukkaat elementit tehokkaasti. Vuosien varrella organisaatioomme kertyneen kokemuksen myötä toiminta on muovautunut asiakaslähtöiseksi yhteistyökumppanuudeksi Lujabetonin, asennusliikkeiden ja urakoitsijoiden välillä. Hyvällä yhteistyöllä asennusliikkeen kanssa hoidamme toimituksen ja asennuksen ilman, että pääurakoitsijan tarvitsee kantaa enemmälti huolta tästä työvaiheesta julkisivusaneerausprojektista.

Lue lisää
Lisää uutisia